Ledenvoordeel

Als JLN-lid heb je de mogelijkheid jouw logistieke netwerk onmiddelijk te vergroten. Perfect voor tijdens en ná je logistieke studie.

Wil je kennis opdoen van logistiek in de praktijk of jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil jij jouw ervaringen delen met andere studenten en/of young professionals in de logistiek? Dan is een JLN lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Lees hieronder alle voordelen van een JLN lidmaatschap. Ben je al overtuigd? Meld je dan snel aan!

Toegang tot eventsAls JLN-lid krijg je toegang tot bedrijfsbezoeken, congressen, borrels, en andere activiteiten van JLN, evofenedex, vLm e.a. partners van JLN.
VakbladenAls lid krijg je toegang tot Logistiek.nl en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze sector.
NetwerkenLeer vele ambitieuze logistici kennen en vergroot je kans op een stage of baan!

Toegang tot events

Als JLN-lid krijg je gratis toegang tot bedrijfsbezoeken, congressen, borrels, en andere activiteiten van JLN, evofenedex, vLm en andere partners van JLN.

Vakbladen

Als JLN lid krijg je 10x per jaar het Logisticx Magazine van Evofenedex. Zo blijf je als JLN-lid op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze sector.

Logisticx houdt ondernemers op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van transport en logistiek. Het informeert over:

Actualiteiten

De nieuwste overheidsregels op gebied van transport en logistiek

Juridische kwesties

Netwerken

Wij geven je de kans om een groot netwerk op te bouwen binnen de logistieke sector. Dat is belangrijk, want vacatures worden steeds vaker via persoonlijke netwerken vervuld. Daarnaast is het zeer interessant en leuk om met vakgenoten te praten over logistiek. Het verbreed jouw horizon door te horen op welke manier vakgenoten met logistiek omgaan en met welke innovaties ze bezig zijn.

Op de vele evenementen van onszelf en onze founding fathers kom je allerlei mensen tegen uit de logistiek. Wil je bijvoorbeeld leeftijdsgenoten leren kennen. Dan is het bezoeken van een event van Jong Logistiek Nederland ideaal. Ben je meer opzoek naar een bredere groep logistiek managers van alle leeftijden dan kun je het beste terecht bij een event van vLm. Een event van evofenedex is zeer geschikt om te bezoeken wanneer je geïnteresseerd bent in transport en verladers. Zie voor informatie de agenda’s voor de komende events.

MELD JE NU AAN, WANT WIJ STAAN VOOR

JOÚW TOEKOMST IN DE LOGISTIEK!

0

bezochte events sinds 2010

0

LinkedIn volgers

0

Instagram volgers