10 vragen aan – Jong Logistiek Talent editie

In deze editie van de ’10 vragen aan’ zouden wij graag alle leden van Jong Logistiek Nederland kennis willen laten maken met alle drie de kandidaten voor het Jong Logistiek Talent 2017! Wij wensen de jury veel succes met het verkiezen van een winnaar aangezien alle kandidaten in onze ogen zeer kansrijk zijn!

Wil je aanwezig zijn bij de finaledag van Jong Logistiek Talent en Logistiek Manager van het Jaar? Dat kan! Inschrijven kan hier.

Jong Logistiek Talent
Logistiek Manager van het Jaar
LMvhJ

Fleur Straathof

Mijn naam is Fleur Straathof, ik ben 26 jaar en woon in Veghel. In 2014 heb ik de opleiding International Logistics & Transport management (Logistics Engineering) aan het NHTV afgerond. Inmiddels werk ik sinds 2,5 jaar met veel plezier bij Vanderlande en ben ik genomineerd voor de titel Jong Logistiek Talent van het jaar.

Jong Logistiek Talent
Logistiek Manager van het Jaar
LMvhJ

Jan Minnee

Mijn naam is Jan Minnee, ik ben geboren op 15-02-1987 (30) en woon samen in Amsterdam. Na een afgeronde studie Management, Economie en Recht (MER) in Den Haag (2008, Haagse Hogeschool) heb ik een jaar rond de wereld gereisd en gewerkt in met name de maritieme sector (boten bouwen & verkopen) in Vietnam, Nieuw-Zeeland, Australie en Amerika.

Jong Logistiek Talent
Logistiek Manager van het Jaar
LMvhJ

Luc de Jong

Mijn naam is Luc de Jong, 25 jaar oud, woonachtig in Oud – Gastel waar ik samen woon met mijn vriendin Suzanne. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, zo voetbal ik bij SC Gastel in het 1eelftal en sla ik af en toe een balletje op de tennisbaan. Na het voetbalseizoen vind ik het fijn om mijn conditie op peil te houden door middel van hardlopen. In de weekenden vind ik het fijn om lekker uit eten te gaan.

Add Comment