Bezoek de najaarseditie van Dé Logistieke Speeddate en bekijk hier een overzicht van de bedrijven!

Op 6 november 2019 zal de najaarseditie van Dé Logistieke Speeddate plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Logistica Beurs. Tijdens deze middag kun je niet alleen speeddaten met bedrijven voor een stageplek, afstudeeropdracht of vast baan, maar ook logistieke kennis opdoen over innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatisering. Ook organiseren we samen met drie Jong Logistiek Talenten een interactieve sessie waar je kunt sparren over hoe zij Jong Logistiek Talent zijn geworden.

Een 12-tal bedrijven zal deelnemen aan Dé Logistieke Speeddate en je leest in deze blog waarom je kennis moet komen maken met die bedrijven! Een paar van de grootste logistiek dienstverleners zullen deelnemen, zoals XPO Logistics, CEVA Logistics, DHL en DSV.

Wij als XPO Logistics, 1 van de 4 grootste logistieke partijen ter wereld, komen graag in contact met young professionals uit de logistieke sector. XPO kenmerkt zich als een daadkrachtige, no non-sense, internationale speler binnen supply chain. Verschillende klanten, zoals H&M, Ikea, Albert Heijn en Guess vragen om verschillende logistieke processen en dus is werken bij XPO altijd afwisselend en divers!

 

CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

 

Ben jij een student die affiniteit heeft met logistiek & supply chain? Wil jij graag in een internationaal bedrijf werken dat continue op zoek is naar progressie en verbetering. Kom dan naar het DLS event en zoek DHL op. Vanuit DHL, zullen we je te woord staan met een team van o.a trainees en stagiaires die recentelijk bij DHL zijn begonnen en weten wat belangrijk is voor een young professional zoals jij. Onze trainees en stagiaires zullen ervoor zorgen dat al jouw vragen beantwoord worden en staan er voor open op hun ervaring met jou te delen.

Deze namen zijn al heel lang bekend in de logistieke wereld, maar wist je dat Samsung niet alleen elektronica verzorgt, maar een van de snelgroeiende logistieke dienstverleners is wereldwijd?

Als een van de snelgroeiende logistieke dienstverleners wereldwijd zijn wij gespecialiseerd in innovatieve logistieke diensten en supply chain consultancy. Dit doen wij op basis van ons zelf ontwikkelde logistieke IT-platform Cello. Dus ben jij als student of young professional op zoek naar een stageplek, afstudeeropdracht of de volgende plek in je carrière? Schrijf je dan snel in voor een speeddate met Samsung SDS!

De leukste logistieke stage of baan vind je natuurlijk niet alleen bij logistiek dienstverleners maar wat dacht je van een bedrijf als DPA logistics:

De logistieke speeddate is de uitgelezen mogelijkheid voor jou om kennis te maken met een mogelijk bestaan als interim professional binnen de logistieke branche. Tijdens een gesprek kunnen wij perfect uitleggen welke uitdagende opdrachten onze professionals uitvoeren en bij welke mooi bedrijven dit allemaal is. Verder kunnen we gelijk kijken of het bestaan als interim professional bij jou past en wat wij hierin voor elkaar kunnen betekenen.

Of heb je er wel eens aan gedacht om een logistieke functie te bekleden bij defensie? Defensie is de afgelopen edities altijd aanwezig geweest om je te vertellen wat zij allemaal te bieden hebben!

Bij defensie wordt de mogelijkheid geboden om op een operationeel praktisch niveau sturing te geven aan logistieke processen, tevens bestaat de optie om op een meer abstract beleidsmatig niveau logistiek te bedrijven. Bij defensie weet je zeker dat je een product levert met maatschappelijke relevantie en impact, of dat nu door middel van een baan bij de Marine, Landmacht, Luchtmacht of Marechaussee is.

Ook Inther Group, een system integrator van logistieke automatiseringssystemen, uit Venray sluit aan bij Dé Logistieke Speeddate. Bij Inther Group realiseren ze wereldwijd logistieke projecten waarbij ze complete distributiecentra en magazijnen inrichten.

Werken bij Inther Group is werken met professionele collega’s aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Ben jij onze Intheraar in spé?

Niet alleen bij deze bedrijven, maar ook bij de supermarkten in Nederland komt er ontzettend veel logistiek kijken, want er moet gezorgd worden dat elke dag, elke supermarkt, verse producten heeft en ook genoeg voorraad! Beide Jumbo en Lidl sluiten aan om je hier meer over te vertellen.

Supply Chain in de Food Retail bij Jumbo is top sport. Dag in, dag uit keihard werken om elk product op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Dat vraagt om een soepele keten, waar snel kan worden ingesprongen op nieuwe ontwikkelingen. Wil jij hieraan bijdragen? Dan zoeken wij jou!

 

Lidl Nederland is de grootste retailer van Europa met meer dan 420 filialen in Nederland. Deze worden bevoorraad door 6 distributiecentra, waarbij duurzaamheid hoog in het vandaal staat. Het laatst gebouwde distributiecentrum van Lidl Nederland (Oosterhout Gld) is zelfs het meest duurzame DC van Europa! Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!

Last but not least.. Ook Boltrics en Assa Abloy zullen aanschuiven om je te enthousiasmeren voor een baan, stage of afstudeeropdracht!

Hi! Wij zijn Boltrics en wij leveren onze eigen gebouwde software oplossing (basis: Microsoft NAV/365 BC) aan logistiek dienstverleners. Dat klinkt wellicht wat standaard, maar wij doen veel dingen écht anders bij onze klanten. Zo werken wij volgens een Fixed Time en Fixed Price principe waardoor onze klanten binnen 3 maanden live gaan! Steeds meer buitenlandse bedrijven weten onze oplossing te vinden. Heb je nationale en/of internationale ambities? Dan krijg je bij Boltrics de kans het avontuur aan te gaan! Zien je we je bij de beurs?

 

ASSA ABLOY Entrance Systems is een informele organisatie waar iedereen met plezier werkt. Wij besteden aandacht aan de ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden voor jong talent, vakspecialisten en aankomende managers. Heb je een idee? Dan heb je de vrijheid om dit uit te werken.

Meld je snel aan via de volgende link voor de interactieve sessie en de speeddates! Je word automatisch aangemeld voor de Logistica beurs.

https://jln-dls2019.eventbrite.nl

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur