Binnenkort: JLN Ecommerce Event!

Donderdag 31 augustus 2017 organiseert Jong Logistiek Nederland haar eerste Ecommerce Event! Bijna iedereen heeft weleens een artikel online bestelt. Meestal zie je als consument niet zo heel veel van hoe de logistiek van je online bestelling wordt geregeld. Behalve dan dat het door een pakketbezorger bij jou thuis wordt afgeleverd.

Het lijkt allemaal erg makkelijk te verlopen: je klikt het product van jouw voorkeur aan, doorloopt het afrekenproces en, voilà, je kan het product razendsnel in ontvangst nemen. In sommige gevallen kun je het pakketje al zelfs binnen enkele uren in huis hebben. Het is onvoorstelbaar!

Niets hierin is echter vanzelfsprekend. JLN organiseert dit event om aan jou te laten zien wat er werkelijk komt kijken bij de logistiek achter online. En welke grote uitdagingen daarmee gemoeid gaan. Waarom hebben we eigenlijk zoveel webshops in ons land? Wat moet er gebeuren om een pakketje binnen 1 dag (of zelfs binnen een paar uur) bij jou thuis te krijgen? En hoe zorg je dat dit ook nog eens op een milieuvriendelijke manier gebeurt?

Meer informatie, over het programma bijvoorbeeld, vind je via deze link. Aanmelden voor het event kan daar ook.

Jong Logistiek Nederland is blij te vermelden dat 4 zeer interessante bedrijven jullie op 31 augustus meer willen vertellen over ecommerce logistiek. Om alvast een beetje kennis met deze bedrijven te maken, worden ze hieronder voor jou geïntroduceerd.

Kuehne + Nagel

Met meer dan 70.000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen is Kuehne + Nagel een van de toonaangevende internationale logistieke dienstverleners. Het bedrijf richt zich op zee- en luchtvracht, contractlogistiek en op vervoer over land. Hierbij ligt er een duidelijke focus op het leveren van technologische geïntegreerde logistieke diensten.

Jong Logistiek Nederland organiseert het Ecommerce Event in samenwerking met Kuehne + Nagel. Meer weten over Kuehne + Nagel? Klik hier op een kijkje te nemen op hun website.

Agradi

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van Nederland. Een enthousiaste en sterk groeiende onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Agradi biedt meer dan 120.000 producten voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Zo levert Agradi aan manages, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereneigenaren.

Wil je alvast meer weten over Agradi? Ga dan via deze link naar hun website.

ViaTim

Misschien heb je er weleens mee te maken gehad, je bestelt iets online en het pakket wordt afgeleverd op een moment dat je niet thuis bent. Dit is de frustratie waar ViaTim uit voortkomt. ViaTim is een startup en gelooft erin dat door mensen met elkaar te verbinden gemak en efficiëntie wordt gecreëerd. Dit doen ze door een netwerk van ViaPunten op te zetten. Vanuit deze ViaPunten worden simpele diensten geboden. De kern van ViaTim is het ontvangen, bezorgen en verzenden van pakketten voor buurtgenoten. Het pakket kan dan op een gelegen moment gratis worden afgehaald of tegen een kleine vergoeding worden thuisbezorgd.

Bekijk op deze website meer informatie over ViaTim.

Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking. Het bedrijf bezorgt pakketjes in 30 grote steden met vrachtfietsen, daarbuiten met groengasauto’s. Het doel is om de logistiek in Nederlandse steden slimmer en groener te maken door vervoersmiddelen in te zetten daar waar ze het beste tot hun recht komen.

Kijk op deze website voor meer informatie over Fietskoeriers.nl.

Ben jij nu getriggerd om daadwerkelijk meer over ecommerce logistiek te weten te komen? Dan verwelkomen wij jou graag op donderdagmorgen 31 augustus 2017! Meer informatie over het programma of wil je je al direct aanmelden? Dat kan via deze link.

Add Comment