Changing The Game: nieuwe voorzitter

Vanaf 28 juni 2017 neemt Stefan Kleijngeld de rol van voorzitter bij Jong Logistiek Nederland over van Justin de Vries. Hij is dinsdag unaniem door het bestuur gekozen. Justin de Vries:

“Ik denk dat wij met Stefan een zeer geschikte opvolger voor mijn activiteiten bij JLN hebben. Alleen al vanwege zijn enorme passie voor logistiek talent, persoonlijke ontwikkeling en de wil om samen mooie resultaten te behalen.”

Het bestuur en regioambassadeurs zullen onder leiding van Stefan Kleijngeld als voorzitter en Grace Schoenmakers als vicevoorzitter verdere invulling geven om Jong Logistiek Nederland de verbindende schakel in de logistieke sector tussen onderwijs, bedrijven, overheid, partners en jonge logistici te laten zijn. De officiële overdracht van het voorzitterschap aan Stefan zal plaatsvinden op het vLm Jaarcongres op 28 juni. Het vLm jaarcongres is voor leden van JLN vrij toegankelijk. Tot het moment van de overdracht zal Justin zijn taken geleidelijk overdragen aan Stefan.

Jong Logistiek Talent

Stefan werkt als manager logistics bij WP Haton. In die functie won hij vorig jaar de prijs voor Jong Logistiek Talent van het Jaar. Mede dankzij Kleijngeld wist WP Haton de focus te verleggen van een aanbodgestuurde productie van industriële bakkerijmachines naar een vraaggestuurde dienstverlening. Samen met toeleveranciers legt het bedrijf zich toe op het ontwikkelen van innovatieve ‘deegoplossingen’ voor klanten. Hij was tevens de eerste geregistreerde van het LSCM register. Daarnaast is Stefan geen nieuw gezicht binnen JLN, hij is in 2014 regioambassadeur geweest voor regio zuid.

Bestuur

Verdere invullingen van het bestuur blijft ongewijzigd. Tycho de Carpentier blijft de secretaris en Niek Ligtvoet blijft komende maanden aan als penningmeester. Eerder dit jaar is Kirsty Tadema benoemd als de nieuwe activiteitencoördinator en Daphne Rijnsaardt als regiocoördinator. Vorige maand is Anoek Verhoeff gestart met de nieuwe rol accountmanager binnen Jong Logistiek Nederland. Komende tijd zal deze functie gevormd worden.

Netwerken

In de komende events zal steeds beter zichtbaar worden dat Jong Logistiek Nederland de logistieke motor is van Logistiek Nederland. Een aantal events die je niet wil missen waarbij netwerken centraal staat zijn:

Wij willen graag verbinding maken met jou!

Zijn er nog vragen of heb je zin om naar een van de events te komen , neem dan contact met ons op of schrijf je in.

Add Comment