Dagvoorzitter: Leo Kemps

Hierbij maken wij met gepaste trots bekend dat Leo Kemps onze dagvoorzitter zal zijn tijdens het JLN Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden. Gezien ons thema: sustainability, en de ervaring van Leo zijn wij ervan overtuigd dat hij ons op een authentieke manier door de dag heen zal begeleiden. Hieronder een korte introductie van Leo:

Als directeur van Logistics Community Brabant (LCB) hecht Leo Kemps belang aan één belangrijke kernwaarde: delen, ‘want alleen door kennis en kunde te delen komen wij verder met noodzakelijke innovaties in het logistieke werkveld’. Delen is ook terug te vinden in de missie van LCB: Logistics Community Brabant brengt Ondernemers, Onderwijs, Overheid en Onderzoek bij elkaar om samen te komen tot hedendaagse en toekomstige logistieke innovaties in Noord-Brabant. Deze toegepaste oplossingen en innovaties worden gevoerd op 6 logistieke thema’s; Network Complexity, Multimodaal, Leefbare Stad, Smart Industry, Zorglogistiek en Events. ‘Ik ben vereerd om het JLN-jaarcongres als dagvoorzitter te begeleiden. Daarbij deel ik graag de kernwaarde van LCB met de deelnemers zodat wij aan het einde van de dag met nieuwe gedeelde inzichten kunnen afsluiten’.

Logistics Community Brabant is een samenwerking tussen Breda University of Applied Sciences, Tilburg University, TU Eindhoven en Nederlandse Defensie Academie. Daarbij wordt zij ondersteund door de provincie Noord-Brabant en de gemeente Breda.

Ben jij enthousiast geworden en wil je Leo graag ervaren als dagvoorzitter op ons Jaarcongres? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur