Even voorstellen: Damir Perkic (BE O Bottles)

Gedurende ons Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden, zal Damir Perkic (30) oprichter van BE O Bottles ons meenemen in een motivational speech! Hij zal vertellen over zijn loopbaan, keuzes in het leven en waarom hij zijn eigen bedrijf is gestart in waterflessen. Hieronder een korte introductie van Damir:

Damir Perkic (30) is oprichter van BE O. Na zelf jarenlang bij een van de grootste plastic fabrikanten gewerkt te hebben besloot hij om BE O op te richten om de plastic industrie drastisch te veranderen. Momenteel wordt meer dan 99% van alle plastic uit aardolie gemaakt wat resulteert in het feit dat we meer aardolie in de plastic industrie verbruiken dan de gehele luchtvaartindustrie verbruikt. Met hun eerste product genaamd BE O bottle wordt aangetoond dat je een strak vormgegeven product met zeer unieke functionaliteiten uit hernieuwbare materialen kunt maken, namelijk een reststroom van suikerriet. In de komende jaren worden meer lifestyle producten ontwikkeld uit verschillende hernieuwbare materialen zoals koffiedrab, olifantengras, algen, zetmeel en meer.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aanwezig zijn bij deze motivational speech van Damir? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent. Check ook even hun toffe bedrijfsvideo.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur