Derde spreker Jaarcongres bekend gemaakt: Tony de Wolf

Het is alweer tijd om de derde spreker voor het jaarcongres van Jong Logistiek Nederland bekend te maken: Tony de Wolf!

Key accountmanger Tony de Wolf is werkzaam bij National Air Cargo en heeft daar dagelijks uitdagingen waarbij ‘Out of the box’ gedacht moet worden.

De meeste mensen hebben wel eens in een vliegtuig gezeten naar een vakantiebestemming of op een zakenreis. Voor een vakantiebestemming gaat een grote koffer mee het vliegtuig in, maar weinig mensen zijn zich ervan bewust dat er hele andere dingen dan koffers mee gaan in een passagiersvliegtuig. Heb je er ooit bij stil gestaan dat er misschien ‘humain remains’ onder je stoel liggen? Heb je er ooit bij stil gestaan dat er technische en gedetailleerde tekeningen gemaakt moeten worden voor het opbouwen van een vlucht?

Dit zijn een paar voorbeelden van uitdagingen waar Tony de Wolf dagelijks mee te maken heeft en wat de luchtvracht logistiek zo leuk maakt.

Luchtvracht logistiek

Tony de Wolf omschrijft het ‘Out of the box’ denken binnen de luchtvracht logistiek als volgt:

‘Olifanten, treinstellen, gepanserde Mini-Coopers, zeilmasten en human remains. Bij luchtvracht logistiek, of zoals het vak genoemd wordt: Airfreight Forwarding, moet constant ” out of the box”  worden gedacht. Bij human remains kan je jezelf afvragen of je deze wel uit de box WILT denken, maar ook deze vliegen dagelijks mee in de buik van het vliegtuig met nietsvermoedende passagiers. Tijdens een veelzijdige presentatie wil ik graag ingaan op een flink aantal exceptionele uitdagingen die wij binnen National Air Cargo regelmatig voor onze kiezen krijgen. Denk daarbij aan procesverbeteringen voor koelzendingen naar Afrika, technische tekeningen voor het passend opbouwen van een vlucht en een wasstraat voor speciale vracht.’

 Ben je nu ook zo nieuwschierig geworden en wil je nog veel meer weten over ‘out of the box’ uitdagingen binnen de luchtvracht logistiek?

Schrijf je dan snel in voor het jaarcongres van Jong Logistiek Nederland op 7 oktober, want dan kan dit! Dit jaar vindt het jaarcongres plaats op ‘Het Drijvend Paviljoen’ in Rotterdam en het thema is “Stepping out the logistics box”, waarbij out of the box thinking centraal staat. Verschillende sprekers vertellen deze dag over hun out of the box ideeën en in praktijk uitgevoerde implementaties.

Ik zie je graag 7 oktober in Het Drijvend Paviljoen!

Tony de Wolf

Jaarcongres

Elk jaar organiseert Jong Logistiek Nederland een jaarcongres voor enthousiaste jonge logistici. Dit jaar vindt het plaats op 7 oktober 2017. Het thema is out of the box thinking binnen de logistiek. Middels het dagprogramma zullen wij de deelnemers van dit event een frisse logistieke kijk willen meegeven, die zij later in andere situaties kunnen toepassen. Dit jaar wordt het dagprogramma van het jaarcongres gehouden in Het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Deze locatie is 100% out of the box!.

Klik hier om je aan te melden voor het jaarcongres en het programma te bekijken. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via de sociale media.

Add Comment