Developing our sustainable future

Vanaf 22 mei 2019 neemt Melvin de Kok de rol van voorzitter bij Jong Logistiek Nederland over van Stefan Kleijngeld. Hij is unaniem door het bestuur gekozen. Stefan:

Als (huidige) voorzitter van Jong Logistiek Nederland kijk ik terug op een enorm leuke tijd die ik in de laatste twee jaar heb gehad. Er zijn een aantal leuke mijlpalen behaald waarmee we, naast de bestaande activiteiten, hebben laten zien dat de ‘jongeren’ het verschil kunnen maken. Zo is Dé Logistieke Speeddate een nieuw merk geworden waarmee JLN zijn identiteit heeft verstevigd om een verbindende schakel te zijn en het individu een podium te geven om te ontwikkelen. Ook de succesvolle uitreiking van de JLN Awards hebben een vaste plaats op het Jaarcongres ingenomen. Daarnaast werken we hard aan het verbeteren van het imago van de logistiek in samenwerking met de Topsector Logistiek, wat heeft geleid tot aansluiting op het basis- en middelbaar onderwijs en ook de verdere koppeling, naast het HBO, met doelgroepdifferentiatie op het WO. Ook hebben we een nog steviger netwerk door onze regio’s kunnen neerzetten en is het bestuur van JLN vanuit diverse achtergronden klaargestoomd om verder aan de toekomst te bouwen. Als voorzitter van JLN heb ik dit niet alleen bereikt, maar is het altijd een samenspel geweest van een geweldig enthousiast team bestaande uit bestuursleden en regioambassadeurs waar iedereen zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd. Ik ben er trots op om te melden dat er een waardige opvolger voor mij is gevonden. Het is daarom nu tijd om het stokje over te dragen aan Melvin de Kok. Ik laat mijn rol ook met het volste vertrouwen over aan Melvin om verder aan JLN te gaan bouwen door zijn gedrevenheid en passie om te verbinden.

Voor de meesten is Melvin bekend door zijn rol als regioambassadeur Zuid de laatste jaren. Voor degenen die Melvin nog niet kennen: hij is na zijn HBO Logistics Management en reis naar Australië en Nieuw Zeeland, gaan werken bij MotracLinde als Rayonmanager West Brabant. MotracLinde is leverancier van Linde heftrucks en magazijntrucks.

Het bestuur en regioambassadeurs zullen onder leiding van Melvin de Kok als voorzitter en Inga Helmons als vicevoorzitter verdere invulling geven aan Jong Logistiek Nederland. Speerpunt is ervoor zorgen dat Jong Logistiek Nederland de verbindende schakel is in de logistieke sector tussen onderwijs, bedrijven, overheid, partners en jonge logistici. Jong Logistiek Nederland heeft een compleet en fris bestuur met de bekende gezichten van Bart Kooijman als secretaris, Floris Appel als penningmeester en Tycho de Carpentier als IT Coördinator. De nieuwere gezichten, die eerder dit jaar zijn benoemd, zijn Kasper Westerveld en Robert van Zeelt in de rol van projectcoördinator en Inga Helmons als Vicevoorzitter. Recent is Francien Tullemans gestart als regiocoördinator bij Jong Logistiek Nederland.

De officiële overdracht van het voorzitterschap aan Melvin zal plaatsvinden tijdens Dé Logistieke Speeddate op 22 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. Tot het moment van de overdracht zal Stefan zijn taken geleidelijk overdragen aan Melvin. Via deze link is het mogelijk jezelf in te schrijven om het gehele event of alleen de overdracht met aansluitend een borrel bij te wonen.

Wij hopen je te mogen begroeten op 22 mei en te proosten op de ontwikkeling van Jong Logistiek Nederland!

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur