DLS Update #1: Dé Logistieke Speeddate komt eraan!

Dé Logistieke Speeddate komt eraan!

Op vrijdag 22 juni 2018 organiseert JLN Dé Logistieke Speeddate 2018. Dit jaar mogen we jou verwelkomen in de Jaarbeurs Utrecht!

Tijdens Dé Logistieke Speeddate ondersteunen we studenten en young professionals in hun zoektocht naar stageplekken, afstudeeropdrachten en een eerste of tweede logistieke functie. Dit doen wij door hen in contact te brengen met verschillende bedrijven tijdens verschillende speeddates en break-out sessies.

De Speeddate

Tijdens een 10 minuten durende speeddate leg je het eerste contact met het bedrijf en krijg je de kans om jezelf van jouw beste kant te laten zien. Voorafgaand aan de speeddate lever je een CV in die wordt doorgestuurd aan het bedrijf. Tijdens de speeddate zal het bedrijf daar ongetwijfeld vragen over stellen, dus zorg voor een goede voorbereiding.

10 minuten is natuurlijk veel te kort om echt kennis te maken, dus blijf vooral hangen tot de borrel om nog verder te kunnen praten met het bedrijf van jouw dromen!

Logistiek Profs

Logistiek Profs is het online platform voor logistieke professionals en zij kunnen alles vertellen over nieuws, trends, acties, innovaties en leveranciers uit het logistieke vakgebied.

Wat biedt LogistiekProfs?

  • Branchenieuws uit het logistieke vakgebied
  • Een agenda met alle beurzen en evenementen in de logistiek
  • Tips en trend beter te worden in je vakgebied
  • Kennis uitwisseling door middel van columns en expertartikelen
  • En het laatste nieuws!

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en wil je weten wat er speelt in jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Logistiek Profs: https://www.logistiekprofs.nl/aanmelden/nieuwsbrief?email

Aanmelden

Ben je ook zo benieuwd welke bedrijven er gaan komen? Houdt dan onze website en social media in de gaten. De inschrijving opent binnenkort.