Eerste gastspreker bekend gemaakt

JLN maakt de eerste gastspreker bekend van het jaarcongres van 2017: STEPPING OUT THE LOGISTIC BOX.  Hij is de mede-oprichter en directeur van het bedrijf Retourplaza en Jong Logistiek Talent van 2017: Jan Minnee!

Op 7 oktober 2017 is het weer zo ver. Jong Logistiek Nederland organiseert haar jaarcongres op ‘Het Drijvend Paviljoen”, te Rotterdam. Dit jaar genaamd: “Stepping out the logistic box”. Tijdens dit evenement staat out of the box thinking centraal. Verschillende sprekers vertellen over hun out of the box ideeën en in praktijk uitgevoerde implementaties. De aankomende maanden naar het congres toe zal Jong Logistiek Nederland de sprekers bekend maken. Vandaag de eerste bekendmaking!

GASTSPREKER: Jan Minnee, directeur van Retourplaza.

Jong Logistiek Talent
Logistiek Manager van het Jaar
LMvhJ

Retourplaza is genomineerd voor webshop van het jaar in de categorie Start-ups. Het bedrijf heeft een unieke methode op de markt gezet om de maximale recovery per artikel te kunnen behalen. Door de toepassing van een software oplossing wordt elk artikel “out of the box” behandeld, namelijk op een unieke manier. Dit zorgt voor groter behoud van de productwaarde.

Wist-je-dat?

  • Voor elke honderd bestellingen, laat Retourplaza een boom planten ter compensatie van karton en transport;
  • Retourplaza nog geen artikel heeft vernietigd of weggegooid;
  • Retourplaza is de Top 100 van het MKV Innovatie 2017 staat (bron).

Heeft dit bedrijf jouw interesse gewekt, kom dan op 7 oktober 2017 naar het Jaarcongres van Jong Logistiek Nederland, genaamd Stepping out the logistic box. Klik hier om je direct in te schrijven voor het evenement.

Add Comment