Ervaringen van Melvin als voorzitter en regioambassadeur

In 2016 ben ik begonnen als regioambassadeur Zuid bij JLN. In deze rol was ik samen met de andere regioambassadeurs verantwoordelijk voor het organiseren van events voor de leden en hielden we contact met hogescholen en universiteiten. Na 3 jaar heb ik de eer gekregen om als voorzitter te mogen aantreden. Dit was begin 2019 toen ik de rol mocht overnemen van Stefan Kleijngeld. Met de voorzittersrol heb ik een leidinggevende ervaring erbij gekregen om samen met het bestuur en de regio’s JLN naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast het contact onderhouden met onze strategische partners om zo gezamenlijke doelen te realiseren. Verder ben je tijdens een event vaak het gezicht van JLN en ben je op zoek naar partners waar je voor beide partijen waarde kunt creëren. Dit doe ik nog steeds vrijwillig naast mijn baan gedaan en is een enorme verrijking voor mijn netwerk. Door mijn netwerk ben ik persoonlijk gegroeid en heb ik zakelijk meer succes gehad.

Het leukste aan JLN is dat je samen met vakgenoten leuke dingen organiseert en hierdoor je zelf meer ontwikkeld door kennis en ervaringen te delen.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur