Even voorstellen: LMvhJ-Finalist Hugo van Goor

In deze reeks video’s stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Deze week: Hugo van Goor, DC Manager bij Schneider Electric.

Van Goor is als DC Manager bij Schneider Electric verantwoordelijk voor de Europese distributiecentra in Helmond en Wiehl, Duitsland (geoutsourced). Daarnaast draagt hij de verantwoordelijkheid voor het regionale dc in Venray, dat de distributie verzorgt naar Nederland, België, Duitsland en Zwisterland.

Begin 2016 toen Van Goor het distributiecentrum in Venray onder zijn hoede kreeg besloot de DC Manager om de locaties in Venray en Helmond onder één management te brengen. Dat heeft de operatie geen windeieren gelegd: qua veiligheid en kwaliteit behoren de dc’s momenteel tot de top van Schneider Electric.

Benieuwd wie Logistiek Manager van het Jaar 2017 wordt? Kom dan 11 april naar Jaarbeurs Utrecht. Meld u aan via het registratieformulier.