Jaarcongres Update #3: vijf redenen waarom jij dit niet mag missen

Op 13 oktober 2018 houdt Jong Logistiek Nederland haar Jaarcongres 2018. Dit jaar met het thema High Tech Logistics: Een reis door te tijd. In deze Jaarcongres Update: vijf redenen waarom jij dit niet mag missen.

In dit digitale tijdperk volgen de technologische ontwikkelingen zich in razendsnel tempo op. Digitalisering, automatisering en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Daarom staat op 13 oktober het Jaarcongres geheel in het teken van high-tech logistiek.

De inschrijving is geopend. Meld je aan! Hieronder vind je vijf redenen waarom jij bij het Jaarcongres moet zijn:

  1. Laat je inspireren

Gastsprekers uit het bedrijfsleven en onderwijs geven uitleg over high-tech in de logistiek. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden en trends. Bij het Jaarcongres zit je eerste rang bij de lopende ontwikkelingen.

  1. Denk mee

Op het Jaarcongres ga je niet alleen luisteren. Je gaat ook meedenken over vraagstukken en lopende ontwikkelingen. Discussieer met vakgenoten of ga het gesprek aan met deskundigen.

  1. Ervaar de techniek

Er is veel te vertellen over technologie. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. We gaan niet alleen vertellen over toepassingen van high-tech in de logistiek. We gaan het jou ook laten zien. Tijdens diverse break-outsessies ervaar je de techniek van dichtbij.

  1. Verbreed je netwerk

Of je nu student bent of young professional, een goed netwerk kan wonderen doen voor je logistieke carrière. En dan gaat er niets boven direct menselijk contact. Een ijsbreker nodig? Schenk voor iemand iets in aan de selfservice bar.

  1. Bezoek een bijzondere locatie

Dit jaar zijn we te gast in DeFabrique in Maarssen. Geen neutrale conferentiezaal, maar de industriële sfeer van een voormalige fabriek. DeFabrique is zeer goed bereikbaar. Parkeren op de ruime parkeerplaats is gratis. Voor ov-reizigers rijdt er een pendelbus tussen station Maarssen en DeFabrique.

Overtuigd? Omarm de geek in je en meld je aan!

Tot op 13 oktober!

Auteur

Ivo Roozenbeek

Ivo heeft zich ingezet voor JLN van 2015 t/m 2018 als regioambassadeur. Daarnaast heeft hij samen met Kirsty in 2018 het Jaarcongres georganiseerd.

Bekijk de berichten van deze auteur