Jaarcongres Update #6: Wat gaan we doen tijdens High Tech Logistics?

Op 13 oktober 2018 neemt JLN jou mee in de wereld van de high tech logistics. Vanuit het verleden kijken we naar de ‘high tech logistics’ van nu, om vervolgens een blik te werpen in de logistiek. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om een divers en inspirerend programma vol innovatie samen te stellen. In deze Jaarcongres Update: het programma van High Tech Logistics!

Welkom in DeFabrique

Smederij 12, 10:00 uur

Om 10:00 uur openen we de deuren en ben je van harte welkom in de Smederij! Kom rustig binnen en meld je aan bij de deelnemersregistratie. Daar ontvang je je bezoekersbadge en meer informatie over de dag. Loop daarna rustig door naar de bar en maak onder het genot van een kopje koffie of thee een praatje met vakgenoten.

Om 10:30 uur begint het programma met een welkomstwoord vanuit het bestuur van JLN.

Industrie 4.0 | SEW-Eurodrive

Smederij 12, 10:45 uur

Het automatiseren van processen creëert veel data. Begrijpbare visualisaties van deze data kan processen versimpelen en daardoor automatisering voorkomen. Niels Maat verteld over de mogelijkheden en hoe SEW-Eurodrive Industrie 4.0 heeft vormgegeven.

Uitreiking JLN Awards

Smederij 12, 11:30 uur

De JLN Awards zijn weer terug! Wie maakt er kans op die prachtige, 3D-geprinte trofee? Dit jaar worden de JLN Awards uitgereikt in de volgende categorieën:

  • JLN’er van het Jaar
  • Logistiek Goeroe
  • Bedrijf van het Jaar

Rolling Lunch

Smederij 12, 12:00 uur

Geniet van een heerlijke lunch met een logistieke twist. De broodjes worden geserveerd met behulp van rollende steigers. Een fris appeltje is te vinden in de houten kratten.

Beursvloer Demo’s

Smederij 12D, 12:00 uur

Van 12:00 tot 16:00 uur is de beursvloer geopend in Smederij 12D. Loop rustig binnen en ervaar high tech logistiek van dichtbij:

Break-out Sessies

Smederij 12B, Smederij 12C, 13:00 uur

Wil je actief meedenken over high tech logistiek? Het antwoord vinden op een uitdagend vraagstuk? Tijdens het Jaarcongres kan je deelnemen aan verschillende interessante break-out sessies. Deze zijn verdeeld in twee ronden: om 13:00 uur en 14:30 uur.

Korte break

Smederij 12, 16:00 uur

Even pauze… Bespreek je nieuwe ervaringen en ideeën onder het genot van een drankje.

Blik op de toekomst

Smederij 12, 16:45 uur

Als het goed is heb je nu veel gezien en gehoord over wat er vandaag de dag technisch mogelijk is. Maar hoe gaat onze toekomst eruit zien? Een panel van deskundigen en expert gaat in debat over de high tech logistiek van de toekomst. Onder leiding van Tijs van Driel, COO/mede-eigenaar van Red je Pakketje en Jong Logistiek Talent,

Afsluiting met een drankje

Smederij 12, 17:30 uur

Geniet nog even na met een drankje en een hapje. Praat nog even na met sprekers en vakgenoten.

Wil je hierbij zijn?

Ga snel naar onze website en meld je aan om deze experience niet te missen!

Zien we jou ook op 13 oktober in DeFabrique?

Auteur

Ivo Roozenbeek

Ivo heeft zich ingezet voor JLN van 2015 t/m 2018 als regioambassadeur. Daarnaast heeft hij samen met Kirsty in 2018 het Jaarcongres georganiseerd.

Bekijk de berichten van deze auteur