Jij bent aan Z!

Tegenwoordig zijn er tientallen hippe, leuke bedrijven met nog meer interessante en uitdagende startersfuncties, stages of traineeships. Maar hoe weet je nou wat bij jou past? Hoe onderscheid jij jezelf van de rest?

De toekomst van de logisticus ziet er in ieder geval rooskleurig uit! Er zal op korte termijn meer vraag dan aanbod zijn en op de lange termijn zal de rol van de logisticus misschien nog wel van groter belang worden voor het succes van een onderneming, mits je natuurlijk bij blijft met de vraag van de markt. Wij van Jong Logistiek Nederland helpen je graag een handje. Op 22 mei 2019 organiseren wij Dé Logistieke Speeddate waar studenten/young professionals en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen. Het thema van dit jaar is: Jij bent aan Z! De ontwikkeling van de student en/of de young professionals zal centraal staan.

De reden dat wij dit thema hebben gekozen is dat mensen steeds meer en meer op zoek zijn naar nieuwe vaardigheden en nieuwe inzichten. We werken waarschijnlijk niet meer ons hele leven voor 1 of 2 werkgevers, maar zullen eerder meerdere (werk)ervaringen op doen bij meerdere werkgevers in binnen- en natuurlijk ook buitenland, want Nederland is niet meer groot genoeg voor onze ambities. Door nieuwe vaardigheden aan te leren en nieuwe inzichten op te doen, kun je jezelf ook onderscheiden van de rest en kom je erachter wat nou wel en wat nou niet bij je past. De verschillende workshops tijdens Dé Logistieke Speeddate sluiten hier mooi bij aan. Niet alleen zal er een workshop zijn over sociale innovatie, maar ook het KennisDC en Yacht komen een workshop verzorgen. De onderwerpen hiervan houden we natuurlijk nog even geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat je na deze middag veel kennis hebt opgedaan. Nu zul je wel denken: ik wil niet alleen een baan of stage waar ik veel kan leren, maar ik wil vooral iets doen waar ik heel blij van wordt. Als key note spreker van Dé Logistieke Speeddate zal Justin Junier je alles vertellen over een gelukkig werkleven.

Klinkt jou dit nou ook als muziek in de oren? Meld je dan snel aan en kom kennismaken met bedrijven als CEVA, Picnic, Yacht, Inther, XPO en nog veel meer..

Wij hebben er zin in! Tot dan!

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur