JLN Awards 2018 ? – Dit zijn de genomineerden!

Tijdens het jaarcongres van 2017 werd de eerste editie van de JLN-award gehouden. Gedurende de dag werden er 4 logistieke winnaars bekend gemaakt. De uitreikingen vielen bij de aanwezige erg in de smaak, en wij zijn van mening dat je successen moet doorzetten. Het is voor ons een prijs die laat zien dat wij onze logistieke vrienden erg waarderen. Goeie vriendschappen willen wij ook waarborgen en zo staat Hessel Visser, De Logistieke Goeroe 2017, gedurende aankomende jaarcongres als dagvoorzitter op het podium. Dit jaar zullen er 3 prijzen uitgereikt worden, namelijk de logistieke goeroe, het logistieke bedrijf en de JLN’er van het jaar.

Uitreiking van de JLN Awards in de categorie Goeroe van 2017.

Genomineerde Logistieke Goeroe 2018

Volgens het Van Dale woordenboek heeft het woord goeroe twee betekenissen: ‘onderwijzer’ en ‘gezaghebbende’. Dit sluit exact aan bij de 3 genomineerde logistieke Goeroes 2018 waarvan er twee een carrière hebben in het onderwijs en de derde is werkzaam bij de Defensie. JLN wil met het nomineren van een goeroes deze drie mannen bedanken voor al het mooie wat zij gepresteerd hebben in de logistieke wereld.

Als je vorige jaar aanwezig was bij ons jaarcongres in Rotterdam dan kun je je misschien Hans Damen nog wel herinneren. Met hier en daar een anekdote wist hij de aandacht van de gehele zaal om hem te vestigen tijdens zijn tijd op het podium. Hans is Leader Taskforce Logistics bij de defensie en houdt zich bezig met het verder ontwikkelen van logistieke samenwerkingen van het Nederlandse leger. Hans gelooft er sterk in dat ieder individu anders is en dat als je elkaars ideeën accepteert, elkaar steunt en elkaar uitdaagt de Nederlandse Logistiek en samenleving er beter op wordt.

Als genomineerde staat die jaar ook Stef Weijers, professor aan de HAN in Arnhem en Nijmegen. Stef wil mensen bij elkaar brengen en hen vertrouwen geven om samenwerking op te bouwen. Het doceer aspect komt sterk bij hem naar boven als hij aangeeft dat voor hem zijn taak voldaan is als de talent ontwikkeling van eenieder wordt behartigd. Naast het onderwijs houdt Stef zich ook bezig als programmadirecteur bij het KennisDC Gelderland waar JLN regelmatige mee samenwerkt.

Tevens is Maarten van Rijn genomineerd als Logistieke goeroe 2018. Maarten staat erom bekend om het logistieke vakgebied op een creatieve manier over te brengen. Het enthousiasmeren van jonge mensen in de logistiek staat bij hem centraal. Maarten is medeauteur van het boek ‘evenementenlogistiek’ waarin duidelijk wordt hoe cruciaal het is om de logistiek goed geordend te hebben tijdens een evenement. Daarnaast is Maarten ook actief bij het KennisDC als regionale coördinator Zeeland en Brabant.

Logistiek Bedrijf 2018

De winnaar van het logistieke bedrijf van 2018 is bij ons al bekend. Ben je benieuwd? We kunnen je al vertellen dat het bedrijf een zeer inspirerend is die een belangrijke rol speelt in de distributie wereld met daarbij constant rekening houdend met de omgeving. Het bedrijf is met zijn activiteiten de eerste in Europa die zijn werkzaamheden zo specifiek aanpakt. Een bedrijf waarbij logistiek centraal staat en tevens geen vuil brengt aan het milieu. Weet jij al welke bedrijf het is? Kom op 13 oktober langs om te kijken of je gelijk hebt.

Genomineerde JLN’er 2018

Wat is een JLN’er? Dat is iemand die passie heeft voor de logistiek en die graag uitdrukt door onder andere ook graag met Jong Logistiek Nederland samen te werken. Dit kan zijn door samen te kijken naar hoe JLN jongeren kan enthousiasmeren of het regelmatig bijwonen van onze activiteiten waarbij diegene het leuk vind om zijn/haar visie met ons te delen.

Andries Overweg is een van de genomineerde. Hij is werkzaam bij Ridder Drive Systems als process engineer logistics. Binnen het bedrijf ondersteunt zijn logistieke kennis het continu verbeteren van de organisatie. Samen met het team heeft hij zo het Ridder Productie system opgezet (gebaseerd op de Lean theory van Toyota), een prestatie die laat zien dat hij gefascineerd is door andere om de logistiek binnen zijn bedrijf te optimaliseren. Adries geeft zelf ook graag aan dat JLN voor hem ervaren wordt als een inspiratiebron.

Als genomineerde is tevens Jasper Pot die sinds 2014 zich bezighoudt met de logistiek. Hij is momenteel student aan de Hogeschool Inholland waar hij bezig is voor het associate degree ‘logistiek en supply chain’. Naast zijn studie is hij Planner bij POT verhuizingen in Amersfoort. Jasper is erg gemotiveerd om zijn kennis en ontwikkelingen te delen met de wereld. Zijn stappen als jonge logisticus in de verhuis logistiek wilt hij graag laten zien door samen met een JLN een evenement te organiseren.

Ook is Sam Verstraten genomineerd. Sam kwam van de studie bouwmanagement en vastgoed af toen hij in contact kwam met de logistiek. Hij is nu werkzaam als consultant Capital Markets bij de internationale vastgoedadviseur Colliers International. Sam zijn werkzaamheden is een voorbeeld die laat zien dat de logistiek in vele vakgebieden voorkomt. In zijn de vastgoed industrie uit logistiek zich op dit moment door te analyseren waar geschikt personeel te vinden is voor logistieke hot spots. Dit is een belangrijke aspect gedurende investeringsbeslissingen van vastgoedbeleggers en ontwikkelaars.

Het stemmen kan beginnen!!

De JLN Awards zijn al geprint, ja je leest het goed, ook bij JLN maken wij gebruik van de nieuwste technologieën namelijk de 3D printer. Wat we nu nog nodig hebben is jouw stem, dus breng snel je stem uit! De stembussen zullen op 12 oktober om 12:00 uur sluiten.

[button type=”rd_stroke_bt” size=”xlarge_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#4cb847″ t_hover_color=”#ffffff” b_hover_color=”#63a6ff” radius=”4″ url=”https://jonglogistiek.nl/awards” position=”ta_center”]Klaar? Stemmen maar![/button]