JLN Awards komen eraan!

Na het grote succes van vorig jaar, komen ook dit jaar de JLN awards weer terug!

Vorig jaar

Vorig jaar waren er vier categorieën waarin verschillende logistici genomineerd waren.

In de categorie JLN’er van het jaar heeft Sanse Bomhof gewonnen, in de categorie Docent van het jaar heeft Eva Kapteijn gewonnen, in de categorie JLN Goeroe heeft Hessel Visser gewonnen en het logistieke bedrijf was Coolblue. Er zijn zeer positieve reacties ontvangen en de organisatie heeft daardoor besloten om de JLN Awards ook dit jaar weer terug te laten komen.

Winnaars van de JLN Awards in 2017. Sanse Bomhoff (JLN’er), Hessel Visser (Goeroe), Eva Kapetijn (Docent)

Genomineerden

Dit jaar zijn er drie categorieën, namelijk; JLN’er van 2018, Goeroe van 2018 en logistiek bedrijf van 2018. In iedere categorie zijn er vijf genomineerden geselecteerd welke binnenkort via social media en op onze website bekend gemaakt zullen worden. De genomineerden zijn genomineerd op basis van hun bijdrage in de logistieke wereld en bijdrage aan JLN. Wij willen onze vrienden dan ook graag in het zonnetje zetten.

Stemmen

Maar voordat deze winnaar verkozen kan worden, zijn er stemmen nodig en daar hebben we JOU voor nodig. Vanaf donderdag 13 september kun jij je stem uitbrengen via onze website. De winnaar zal tijdens het jaarcongres op 13 oktober in DeFabrique in Maarssen bekend gemaakt worden, dus zorg dat je hier bij bent!

Klik hier voor meer informatie over het Jaarcongres en om jezelf direct aan te melden.