JLN en Fontys Venlo bundelen elkaars krachten voor een leuke samenwerking

Binnen de kaders van Jong Logistiek Nederland wil de vereniging steeds meer samen gaan werken met hogescholen. Om dit doel te bereiken wordt er ook steeds meer contact gezocht met hogescholen om de krachten te bundelen.

In begin 2018 is JLN samen met Fontys Venlo in gesprek gegaan om te kijken hoe er met elkaar samen gewerkt kan gaan worden. Naar aanleiding van het positieve gesprek zijn er mooie ideeën ontstaan om de studenten meer te binden aan logistiek. Hierin zal JLN een rol spelen doormiddel van events te organiseren in Limburg.  Daarnaast zullen JLN en Fontys ook samen events gaan organiseren waarbij young-professionals en of studenten in de logistiek aan deel kunnen nemen. Het doel is om verschillende interessante sectoren van de logistiek te laten zien. Natuurlijk mag het netwerken ook niet ontbreken.

Het unieke aan deze samenwerking is dat JLN niet of bijna niet actief was in de regionen van Limburg. Door middel van een samenwerking te zoeken met Fontys kan Limburg ook laten zien hoe logistiek de regio is en dit ook studenten of young-professionals laten ervaren. Er zijn van beide partijen ideeën genoeg om de logistiek in picture te zetten en wie weet spreken we jullie snel bij een event!