JLN en Randstad gaan samenwerken

Jong Logistiek Nederland en Randstad hebben een handtekening gezet onder een partnership voor komend jaar. Beide organisaties willen een win-win creëren door gebruik te maken van elkaars krachten.

Onlangs tekenden Justin de Vries, voorzitter Jong Logistiek Nederland, Sanse Bomhoff, vicevoorzitter Jong Logistiek Nederland (JLN) en Linda Hopmans, operationeel manager Randstad de overeenkomst. Aankomende tijd wordt verdere invulling gegeven aan de inhoud van het partnership.

Carrièreontwikkeling

De focus van het partnership zal voor JLN liggen op het uitbreiden van het diverse aanbod richting de leden. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren van bedrijfsbezoeken, events op het gebied van en daarnaast het aanbod van werkgevers/werknemers nader tot elkaar te laten komen. Randstad en JLN zullen de zichtbaarheid van elkaar vergroten via diverse media kanalen en gebruik maken van de wederzijdse contacten in meerdere lagen in het bedrijfsleven en het onderwijs.

Randstad richt zich in de HR dienstverlening voor de logistieke branche op het volledig ontzorgen van de klant tegen een zo scherp mogelijk tarief en koppelt hier opleidingstrajecten voor flexwerkers aan vast om de juiste man op de juiste plaats te leveren. Dit partnership gebruikt Randstad om verdere invulling te geven aan de branche aanpak en deze aan te scherpen. Volgens de uitzendorganisatie is ‘JLN een club met slimme ambitieuze logistici die Randstad scherp houdt in hetgeen de klant nu, maar zeker ook in de toekomst van ons verwacht.’

Add Comment