JLN introduceert ‘JLN Awards’

Dit jaar introduceert Jong Logistiek Nederland de JLN Awards. JLN is opgericht met het doel om de professionele ontwikkeling van jong logistiek talent te bevorderen. JLN heeft inmiddels 6 mooie jaren achter de rug, met inspirerende en gave bedrijfsbezoeken en sprekers. Met meer dan 750 leden wordt het de hoogste tijd om de waardering van JLN’ers te uiten aan diegenen die de JLN’ers elke dag weer motiveren om op te staan en aan de slag te gaan in de logistiek. JLN heeft 4 categorieën in het leven geroepen, namelijk Logistieke goeroes, Logistieke docenten, Logistieke bedrijven en JLN’ers. De regioambassadeurs, de vertegenwoordigers jong logistiek talent van de regio, hebben een top 3 gemaakt van deze categorieën op basis van de volgende criteria:

  • Logistieke goeroes – Wie inspireert jullie het meest? Wie zijn de kwartiermakers in de logistiek volgens jullie?
  • Logistiek docent – Wie geeft het beste les? Dit kunnen innovatieve manieren van lesgeven zijn, maar ook inspirerend en gemotiveerd vallen in deze categorie.
  • Logistiek bedrijf – Wat is volgens jullie het bedrijf waar je U tegen de logistiek zegt?
  • JLN’er van het jaar – Wie is dit jaar het lid van JLN? Is er iemand uitgesprongen? In motivatie, prestatie of innovatie?

Aan de hand van de selectie van de regioambassadeurs heeft de commissie 5 kandidaten per categorie geselecteerd. Dit op de JLN’er van het jaar na, omdat de commissie simpelweg niet tot een top 5 konden komen. Wie er genomineerd is, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Binnenkort kan er gestemd worden via de website van JLN. Op de DLS/Young Potential Event in 2017 zullen de uitreikingen plaats vinden. Tot dan kan er gestemd worden op de kandidaten.

Add Comment