JLN Jaarcongres: Joost Huijgen (DHL)

Gedurende ons Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden, zal Joost Huijgen van DHL een presentatie geven over de GoGreen-oplossingen binnen DHL. Hij heeft zich hier enorm in verdiept als trainee en wil jullie graag enthousiasmeren om bewust met de natuur om te gaan. Hieronder een korte introductie van Joost zelf:

Ik geef om de natuur. Ik geloof dat wij als maatschappij de verplichting hebben om voor de natuur te zorgen, de natuur te beschermen en van de natuur te genieten. Er is geen planeet B. Ik woon bewust klein en heb weinig spullen. Daarnaast steun ik een drietal goede doelen: stichting Save the Children, The Ocean Cleanup en een natuurreservaat in Schotland. Zij zetten zich in voor het opnieuw wild maken van de natuur door het herintroduceren van inheemse boom- en diersoorten. Daarnaast zet ik mij binnen DHL, in de rol als Trainee, in voor het ontwikkelen van een visie, missie en strategie voor GoGreen, het programma wat ervoor gaat zorgen dat in 2050 de DPDHL doelstelling van Zero Emission behaald wordt.

– Joost Huijgen, DHL

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aanwezig zijn bij de presentatie van Joost? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur