JONG LOGISTIEK NEDERLAND GAAT OUT OF THE BOX!

Doorbreek jouw normale patronen, ben creatief, ben een jonge logistieke professional anno 2017! Bezoek het logistieke congres dat jij als young professional in de meest uitdagende sector niet mag/kan missen!

De logistieke sector verlangt al lang niet meer het binnen kaders denken. De wereldeconomie verwacht dat men steeds effectiever en efficiënter te werk gaat. Binnen de huidige kaders denken, levert geen voorsprong meer op. Ben creatief, en denk out of the box.

Dit is hetgeen wat centraal staat op het Jaarcongres van Jong Logistiek Nederland van 2017, genaamd: “Stepping out the logistic box!”

De eerste twee sprekers voor het 7e jaarcongres van Jong Logistiek Nederland op 7 oktober 2017 zijn onlangs bekend gemaakt: Jan Minnee van Retourplaza en Hans Dijkhuis van Value Sourcing en ook werkzaam bij ASML. Tijdens dit congres delen zij hun verhaal. Maar zij zijn niet de enigen die spreken op het jaarcongres. Houd onze website en social media in de gaten om erachter te komen wie er samen met Jong Logistiek Nederland op de eerste zaterdag van oktober 2017 out of the logistic box gaat!

En natuurlijk kan de locatie niet achterblijven! De locatie van het Jaarconges 2017 van Jong Logistiek Nederland: “Stepping out the logistic box!” is een out of the box concept en er zijn (bijna) geen hoekjes aan te vinden. Door de ronde vormen en drijvend op het water is het Drijvend Paviljoen  een prachtige en inspirerende locatie in Rotterdam!

Jan Minnee

Jan Minnee is mede-oprichter en directeur van Retourplaza wat is genomineerd voor webshop van het jaar in de categorie Start-Ups. Retourplaza weet de supply chain cirkel rond te maken door retouren een tweede leven geven voor grote webshops, waardoor jij als consument zo goed als nieuwe producten kunt krijgen voor lagere kosten!

In 2017 is Jan Minnee benoemd tot Jong Logistiek Talent 2017. Volgens de jury is Minnee dé gamechanger bij uitstek met zijn unieke aanpak.

Jan Minnee wordt benoemd tot Jong Logistiek Talent 2017

Hans Dijkhuis

Hans Dijkhuis heeft de Value Sourcing-QLTC strategie ontwikkeld en ingevoerd en daarnaast heeft hij ook Value Sourcing opgericht, waarmee hij klanten ondersteund om waardevolle leveranciersbijdrage te realiseren.

Hans Dijkhuis
Hans Dijkhuis, inkoopdirecteur bij ASML

Vast en zeker heeft dit bericht je nu nieuwsgierig gemaakt naar Jong Logistiek Nederland en dit evenement. De andere sprekers en de onderdelen van het programma worden in de komende maanden bekend gemaakt. Laat je verrassen, maar schrijf je snel in via onze website, want vol=vol! Dus kom luisteren naar de verhalen en stap uit je eigen logistics box tijdens dit evenement van Jong Logistiek Nederland op zaterdag 7 oktober 2017 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam!

Add Comment