We zijn van start: Het Logistiek Mentorship programma

Het is gelukt! Tijdens het jaarcongres van vLm op 24 juni is het Logistiek Mentorship programma van start gegaan. En, al zeggen we het zelf, het had niet beter kunnen verlopen.

Om het Logistiek Mentorship programma helemaal aan te laten sluiten aan de persoonlijke wensen van de deelnemers, hebben zowel de mentoren als de mentee’s de kans gekregen om het programma zelf te creëren. Aan de hand van een korte workshop heeft elke deelnemer zijn of haar succesfactoren kunnen formuleren. Uit deze verzameling van factoren is door de groep een lijst geformuleerd met de belangrijkste factoren en daarmee zijn de uitgangspunten van het Logistiek Mentorship Programma geformuleerd.

Aan de hand van deze uitgangspunten worden ‘richtlijnen’ opgesteld voor de structuur en inhoud van het Logistiek Mentorship programma.

Het daadwerkelijk matchen van de mentee’s en mentoren zal in de volgende sessie op 3 september gebeuren.

Ben je nu ook enthousiast geworden en wil je meer informatie? Of jezelf gewoon meteen aanmelden als mentee of mentor? Dat kan nog! Iedereen kan tot 3 september 2015 nog aansluiten. Stuur in dit geval even een mail naar info@jonglogistiek.nl

Add Comment