Logistiek Mentorship programma

Wil jij je verder ontwikkelen? Sparren met ervaringsdeskundigen over uitdagingen op je werk? Je netwerk in de logistiek vergroten? Je carrière pad uit stippelen? Oftewel, je potentie maximaliseren? – Neem deel aan het JLN/vLm Logistieke Mentor Mentee Programma.

Mentoring is een belangrijk en effectief instrument om logistieke en supply chain professionals in verschillende stappen van hun carrière verder te brengen. Een mentor is een gids die de mentee kan helpen richting te geven aan zijn of haar carrière, maar ook om mee te sparren over relevante problemen en uitdagingen op het werk. Een mentor prikkelt de mentee om meer uit zichzelf te halen.

“Mentoring is to support and encourage people to manage their own learning in order that they may maximise their potential, develop their skills, improve their performance and become the person they want to be.”

Eric Parsloe, The Oxford School of Coaching & Mentoring.

Jong Logistiek Nederland en vLm gaan samen met de leden aan de slag om verder vorm te geven aan een Logistiek Mentor Mentee Programma gericht op mensen in verschillende fasen van hun carrière.

Tijdens het vLm Jaarcongres op 24 juni wordt door JLN een workshopsessie georganiseerd om op basis van bestaande ideeën en verfrissende nieuwe inzichten tot een goed werkbaar model te komen voor het opzetten van een logistiek mentor mentee programma. JLN en vLm willen dit programma niet vanachter een bureau bedenken maar samen met mensen die deel willen nemen aan dit programma, zowel mentoren als mentees, vormgeven.

Het is vooral de bedoeling dat we met een aantal JLN en vLm leden de kaders stellen c.q. een framework bouwen waarbinnen zij vinden dat dit programma kan functioneren en waarmee de aanwezigen samen aan de slag zouden willen gaan.

Voor de eerste workshop zijn we op zoek naar beoogde mentoren en mentees. Doel is om vanuit de brainstorm een aantal mensen te matchen zodat deze samen aan de slag kunnen gaan als mentor en mentee op basis van het zelf ontworpen framework.

Deelnemen?

Sta jij aan het begin van je carrière en ben jij geïnteresseerd in een Mentor Mentee traject vanuit een rol als mentee? Meld je dan bij JLN via info@jonglogistiek.nl. Ben je geïnteresseerd in een rol als mentor laat het dan even weten aan vLm via info@vlm.nl.

Add Comment