JLN Jaarcongres: Marie-José Baartmans (BREYTNER)

Gedurende ons Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden, zal Marie-José Baartmans van Breytner deelnemen aan de paneldiscussie onder leiding van onze dagvoorzitter. Hieronder een korte introductie van Marie-José zelf:

Oprichter en eigenaar van BREYTNER Zero Emissie Transport in Rotterdam; gestart in 2014 met een core business Zero Emissie Transportbedrijf, dat in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot testbedrijf en kenniscentrum rondom het zwaardere elektrische vervoer. Een koploper die continue bezig is met innovatie; Investeerder in de Tesla Semi en testpartner in een waterstoftruck- project met o.a. VDL als truckfabrikant. Gesprekspartner voor overheden en opleidingsinstituten, staan altijd open voor nieuwe ideeën, en wil graag praktijkkennis delen zodat Fake News niet ontstaat rondom dit onderwerp. Meer dan 200.000 gereden elektrische kilometers.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aanwezig zijn bij deze paneldiscussie met o.a. Marie-José Baartmans van Breytner? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur