De mystery speaker is….

Dit jaar is “Stepping out of the logistics box” het thema van het Jaarcongres van JLN, wat op zaterdag 7 oktober 2017 plaatsvindt in Rotterdam. Een uniek congres waarin logistici worden getriggerd om met een volledig nieuwe bril naar bestaande problemen/uitdagingen te kijken. Een manier om dit te triggeren, kan zijn door te kijken naar goede praktijkvoorbeelden van innovatie. Tijdens zo’n ‘out-of-the-box-congres’ mag een mystery speaker natuurlijk niet missen en die wordt hieronder bekendgemaakt!

De mystery speaker

Afgelopen weken hebben we één spreker achter gehouden: de mystery speaker. Maar nu, minder dan een maand voor het Jaarcongres, mogen wij onze mystery speaker bekend maken!

Albert Heijn Online loopt altijd voorop, en bezorgt bijvoorbeeld al sinds 1989 de boodschappen tot in de keuken. Wekelijks ontzorgt AH Online ruim 70.000 gezinnen bij de dagelijkse boodschappen, waarbij AH zich
ten doel stelt de meest geliefde en gezondste boodschappenservice van Nederland te zijn. Coen Schlüter brengt sinds 2014 de afdeling Delivery naar een hoger plan. Met enorm enthousiasme en een gedreven instelling geeft Coen leiding aan 1.500 bezorgers en pick-up point medewerkers en bereidt tegelijkertijd AH Online voor op het Delivery van de toekomst. Op 7 oktober ligt hij een tipje van de sluier op van hoe Albert Heijn de toekomst van bezorging voor zich ziet! Namens Albert Heijn Online komt Coen Schlüter spreken. Coen is Senior Manager Delivery & PickUpPoints.

Wat komt er nog meer aan bod tijdens dit out-of-the-box congres?

De spits zal worden afgebeten met een lezing van Hans Dijkhuis, bekend van de Value Sourcing strategie en werkzaam bij ASML. Als inkoopdirecteur heeft hij de Value Sourcing-QLTC-strategie ontwikkeld en ingevoerd. QLTC staat voor Quality, Logistics, Technology en Costs. Hans Dijkhuis zal tijdens het congres het fijne gaan vertellen over hoe door gedegen samenwerking met leveranciers innovatie en productontwikkeling kan worden bereikt.

Het congres vindt zijn vervolg met de lezing van Jan Minnee. Met zijn bedrijf Retourplaza is hij gespecialiseerd in het opnieuw verkopen van producten die retour zijn gestuurd. Veel webshops kampen namelijk met een flinke stroom aan producten die retour worden gestuurd. Deze producten staan meestal langere tijd stof te happen en belanden vaak nodeloos in de prullenbak.

De derde lezing zal worden verzorgd door Tony de Wolff, key accountmanager bij National Air Cargo. In de dagelijkse praktijk van luchtvrachtlogistiek heeft hij bijna altijd te maken met uitdagingen waarbij het gewenst is om out-of-the-logistics-box te stappen. Tijdens de lezing zal hij zijn ervaringen hierover delen en aangeven waarom een creatieve houding belangrijk is om logistieke uitdagingen te overwinnen.

Een congres in Rotterdam houden kan eigenlijk niet zonder door middel van een workshop ook de daad bij het woord te voegen. Daarom verzorgen Inge van Els en Angelique Reiniers in combinatie met de tweede en derde lezing een workshop over hoe u dan als logisticus leert om daadwerkelijk buiten de kaders te denken.

Op een typisch out-of-the-box locatie

Dit jaar vindt het JLN Jaarcongres plaats bij het Drijvend Paviljoen in Rotterdam! Bij de Rotterdamse Rijnhaven, nabij de Kop van Zuid, is sinds 2010 dit opvallende bouwwerk gesitueerd. Het Drijvend Paviljoen bestaat uit drie drijvende halve bollen op het water. Een klimaatbestendige, duurzame en innovatieve constructie. Een pilot en katalysator voor drijvend bouwen in Rotterdam. Daarmee een locatie die past bij een out-of-the-box congres. Het Jaarcongres vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017.

Dit congres bijwonen? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

[button type=”rd_stroke_bt” size=”medium_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#006600″ b_hover_color=”#20c2f8″ radius=”3″ url=”https://jonglogistiek.nl/activiteit/jaarcongres-2017/” target=”yes” position=”ta_center”]AANMELDEN[/button]

Sponsoren

Zonder sponsoren kunnen we dit jaarcongres niet tot een succes brengen. Onze sponsoren zijn:

[partners_carousel_sc to_show=”99″ per_line=”2″ category=”Jaarcongres 2017″ scroll=”yes”]

Add Comment