Nieuwe ambassadeur regio midden

Na anderhalf jaar ambassadeur te zijn geweest voor regio midden, zal Ferdi van Ginkel afscheid nemen per 3 februari a.s. Door zijn drukke baan bij als teamleader Production bij Mead Johnson Nutricion en de komst van zijn tweede kindje is zijn tijd beperkter geworden om zich ook voor JLN te kunnen inzetten.

Naast een aantal boeiende blogs over de betrouwbaarheid en transparantie in supply chains die hij heeft geschreven voor de website ban JLN, is zijn grootste wapenfeit het door hem georganiseerde themadag over “Sustainability”. Dit evenement dat werd gehouden bij Interface Flor in Scherpenzeel werd druk bezocht op 22 oktober jl.

Ferdi zal worden opgevolgd door Adriaan van Deursen (student Logistiek en Economie, Hogeschool InHolland) die dan terugkeert van zijn stage in Polen. Adriaan is binnen JLN al één van de actiefste leden en bezoekt regelmatig verschillende logistieke evenementen. Zijn blog over Cross Cultural Communication is sinds januari dit jaar te lezen op de website van JLN.

JLN bedankt Ferdi voor zijn bewezen diensten en wenst hem  veel geluk toe met zijn gezin en zijn carrière als logistiek professional.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur

Add Comment