Wisseling van de wacht: Luc volgt Francien op

Lieve JLN vrienden,

Na twee jaar de bestuursfunctie regiocoördinator op me te hebben genomen is het nu tijd om het stokje over te dragen aan Luc. Ik wil iedereen bedanken voor het enthousiasme en doorzettingsvermogen! Het was soms een uitdaging om verbonden te blijven in deze tijd, maar ondanks dat ben ik erg trots op de samenwerking met de rest van het bestuur en de regio’s.

Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij JLN. De vele (netwerk)borrels, bedrijfsbezoeken, regio- en bestuursdagen met deze leuke club mensen zal ik niet vergeten. Met als kers op de taart de viering van ons jubileumjaar. Veel van de activiteiten vielen helaas in het water, maar gelukkig kon de varende borrel afgelopen zomer wel doorgaan .

Ik hoop dat er dit jaar weer een aantal activiteiten plaats kunnen vinden waarbij kennis kan worden overgedragen en het JLN netwerk wordt vergroot.

Luc, heel veel succes en plezier toegewenst. Ik ben ervan overtuigd dat je er iets moois van gaat maken! Ik vond het ontzettend leuk om mijn netwerk en kennis uit te breiden in de afgelopen 2 jaar en zie jullie graag nog eens op een activiteit van JLN.

Francien Tullemans

 

Graag wil ik mijzelf als nieuw bestuurslid voorstellen. Mijn naam is Luc Verheul. Nadat ik Logistics Management heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam ben ik nu bezig met de Master Supply Chain Management aan de Tilburg University.

Allereerst wil ik Francien bedanken voor haar enthousiasme en toewijding aan haar functie. De afgelopen 2 jaar heb jij samen met het bestuur en de regioambassadeurs JLN laten groeien en heb jij laten zien hoe je de regio’s kan blijven verbinden, ook tijdens Corona tijden. Inmiddels heb ik enkele regioambassadeurs mogen spreken en allen kunnen alleen maar vol lof over jou praten en dat typeert jou. Je kan en mag zeker trots zijn op wat jij hebt neergezet.

Na een stoomcursus van Francien mag ik vanaf deze week het stokje overnemen en zal ik de taken van de bestuursfunctie regiocoördinator overnemen. Mijn persoonlijke doel als regiocoördinator is om veel ervaring en kennis op te doen en daarbij het logistieke netwerk te vergroten. Samen met het bestuur en de regioambassadeurs wil ik de groei die mijn voorgangers in werking hebben gezet voortzetten. Ik start met veel enthousiasme aan deze uitdaging en hoop iedereen snel fysiek te zien!

Luc Verheul

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur