Nieuwe vicevoorzitter: Eva volgt Grace op

De afgelopen jaren heeft Jong Logistiek Nederland vele stappen vooruit gezet naar verdere professionalisering en ontwikkeling van de beroepsvereniging voor de young professionals in de logistieke sector. Onlangs heeft Jong Logistiek Nederland haar nieuwe strategie bepaalt aan de hand van de kernwaarden, de 3V’s: Verbinden, Variëteit en Vrienden in de Logistiek.

Na ongeveer 2 jaar in het bestuur van Jong Logistiek Nederland te hebben gezeten en 1,5 jaar de functie te hebben bekleed als vicevoorzitter, heeft Grace Schoenmakers aangegeven om op 1 maart 2018 haar taken over te dragen aan Eva Pomathiod. Grace vertelt: “Ik heb veel geleerd binnen JLN en een mooi netwerk gecreëerd. Ik kijk ook terug over een mooie periode waarin ik in het bestuur zat met als hoogtepunt het Jaarcongres van 2017. Naar mijn mening is Eva de perfecte kandidaat om mijn functie als vicevoorzitter over te nemen. Met haar enthousiasme weet ik zeker dat zij samen met de rest van het bestuur de fundering van JLN goed zal uitbouwen aan de hand van de 3V’s. Eva Pomathiod en Stefan Kleijngeld (Voorzitter JLN) zullen het bestuur naar het volgende niveau tillen. Ik wens het bestuur samen met de regioambassadeurs heeft veel succes met alle geweldige plannen die er liggen. Ik dank mijn netwerk voor alle mooie kansen dat zij mij en Jong Logistiek Nederland heeft geboden. Tot op een volgend event van Jong Logistiek Nederland!

Naar mijn mening is Eva de perfecte kandidaat om mijn functie als vicevoorzitter over te nemen.

Eva Pomathiod is student International Logistics Management & Engineering op het NHTV te Breda. Naast haar opleiding heeft ze zich ingezet als internationaal ambassadeur. Eva laat weten uit te kijken naar haar nieuw functie: “Voor mij is JLN hét platform waar jongeren die gepassioneerd zijn in de logistiek bij elkaar komen. Ik heb er vertrouwen in dat de strategie Vooruitgang met de 3V’s die is opgezet er met een frisse blik naar de toekomst wordt gekeken. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat ik een bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van JLN.”