Regioambassadeur van de noordelijke regio

Het noorden van Nederland wordt op dit moment niet gezien al logistieke hotspot. Toch heeft het noorden een ontzettende logistieke potentie. Waar het in bijna heel Nederland ontzettend lastig is om werknemers te vinden, zijn er in het noorden van het land genoeg mensen om de vacatures te vullen. De infrastructuur is prima en de ruimte is betaalbaarder dan elders in het land.
Als regioambassadeur van Noord-Nederland doe ik hard mijn best om de logistieke sector beter op de kaart te zetten, zodat de potentie die de regio heeft beter benut kan worden. Dit doe ik door het promoten van de logistieke sector op open dagen bij hogescholen en universiteiten en het organiseren van leuke events.

Om de ambitie van een levendige logistieke community in noord Nederland waar te kunnen maken zijn we op zoek naar meer enthousiaste regioambassadeurs die het leuk vindt om logistici te verbinden en zich in te zetten voor de logistieke sector. Als regioambassadeur ben je het aanspreekpunt voor studenten en onderwijsinstellingen, bouw je een sterk netwerk op, kun je je energie en passie kwijt en gaan er veel verschillende deuren voor je open!

We vinden het leuk om al je vragen over Jong Logistiek Nederland of de vacature te beantwoorden, hiervoor kun je ons bereiken op noord@jonglogistiek.nl. Hopelijk tot snel, wie weet in het mooie noorden!