Spreker: Berry van Woerkom (Lidl)

Gedurende ons Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden, zal Berry van Woerkom een presentatie geven over het duurzaam en verantwoord ondernemen binnen Lidl. Daarnaast is Lidl aanwezig op de beursvloer, zodat jij ook naderhand in contact kunt komen met Lidl. Hieronder alvast een korte introductie van de presentatie:

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland op 428 filialen. En we groeien nog steeds.

Wij willen het beste voor onze klanten en voor de wereld om ons heen; vandaag én in de toekomst. We vinden het daarom vanzelfsprekend om op een verantwoorde manier te werken en ons assortiment en onze bedrijfsvoering stap voor stap duurzamer te maken. Klantgerichtheid en eenvoud zijn de drijvende krachten achter de manier waarop wij verantwoord ondernemen, maar wat betekent verantwoord en duurzaam ondernemen binnen Logistiek? Ook daar heeft Lidl de afgelopen tijd veel aandacht aan besteed en succesvolle stappen ingezet.

Op dit moment is de bouw van ons 6e distributiecentrum, Oosterhout (GLD) gerealiseerd en operationeel. Nadat we met ons 5de distributiecentrum in Waddinxveen het BREEAM-NL certificaat ‘Outstanding’ (5 sterren) hebben behaald, hebben we deze ambitie ook weer waargemaakt in Oosterhout. Vanuit mijn rol als manager distributie van DC Oosterhout wil ik jullie op 12 oktober graag meenemen in hoe je duurzaamheid toepast binnen logistieke processen en wat onze visie en doelstellingen zijn op het gebied van duurzaamheid binnen Lidl algemeen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aanwezig zijn bij deze presentatie van Berry van Woerkom? Of in gesprek gaan met Lidl op onze beursvloer? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur