JLN doet mee aan The Fresh Connection 2015

Dit jaar doet JLN weer mee aan The Fresh Connection. Ter voorbereiding van de competitie heeft het team van JLN een interactieve training gevolgd van Involvation: ‘S&OP in One Day’ met als gastspreker Filip Vandendriessche (grondlegger van het concept “input-output” sturing en de bedenker van het model ‘leiding geven zonder bevelen’).

Tijdens deze training waren er ook proefrondes voor The Fresh Connection Game, waarbij JLN als 7e is geëindigd. Het deelnemende team van het bedrijf Abbott heeft zich als eerste geplaatst. Vanaf eind april zal de officiële competitie van start gaan. JLN gaat het dit jaar opnemen tegen teams van bedrijven als AkzoNobel, Mars, Fokker en Abbott.

Hieronder kan je kennismaken met de kandidaten van het team van JLN! Houdt de website van JLN in de gaten om de voortgang van ons team te blijven volgen! Wil je meer weten wat The Fresh Connection Game inhoudt? Bekijk dan hier een introductie filmpje van deze spannende game.

Linda van Wilpen

Linda studeert HBO Logistiek en Economie aan de Hogeschool van Utrecht en doet mee aan een excellentie programma. Sinds februari 2015 is zij aan het afstuderen bij DB Schenker Air Freight op Schiphol via het Topcoaches voor Toptalent programma van EVO. Na het afstuderen ambieert zij een universitaire Master in het buitenland.

Tycho de Carpentier

Tycho studeert Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds februari 2015 is hij aan het afstuderen bij DSV Solutions via het Topcoaches voor Toptalent programma van EVO.

Jacco Versluis

Jacco studeert HBO Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de NHTV Breda University of Applied Sciences en is momenteel aan het afstuderen waarna hij ambieert om na zijn Bachelor nog een universitaire Master te doen.

Dennis Hoogland

Dennis studeert Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is nu bezig met het afronden van zijn Bachalor, volgend jaar begint hij met de Master Strategy & Organisation. Zijn enthousiasme voor logistiek komt vooral uit zijn werkervaring in de luchtvracht logistiek rond Schiphol.

Ivo Roozenbeek

Ivo is vierdejaars student Logistics Engineering (HBO) aan de Rotterdam Mainport University of Applied Sciences. Sinds februari 2015 is hij aan het afstuderen op een opdracht van FENEX, in het kader van de Denktank Zeehavenlogistiek.

Add Comment