Topcoaches voor Toptalent 2014-2015

Topcoaches voor Toptalent Coachingsprogramma voor logistieke toptalenten

Topcoaches voor Toptalent is een uniek coachingsprogramma voor logistieke toptalenten. Jaarlijks komt een selecte groep van 10-20 ambitieuze vierdejaars studenten Logistiek van tien verschillende hogescholen voor dit programma in aanmerking.

Topcoaches voor Toptalent is zeker geen gewone afstudeerstage en is zeker niet weggelegd voor de gemiddelde student. Kenmerkend zijn een strenge selectie, opdrachten op hoog niveau en een intensieve begeleiding door een topcoach uit het Nederlandse bedrijfsleven. Een dynamisch programma bereidt je breed voor op de praktijk. Je ontwikkelt je op inhoudelijke en persoonlijke competenties zoals kennis en inzicht, communicatie, initiatief, leiderschap en persoonlijkheid.

Namens JLN wensen willen wij de deelnemrs van TvT 2014-2015 enorm veel succes wensen voor de komende tijd! Om deze ambitieuze deelnemers van dit jaar te ondersteunen in de ontwikkeling van hun professionele carrière in de logistiek heeft JLN hen een gratis lidmaatschap aangeboden.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur

Add Comment