Tweede gastspreker bekend gemaakt

Samen met leveranciers innoveren: 7 sloten om niet meer in te lopen.

JLN maakt de tweede gastspreker bekend van het jaarcongres van 2017: STEPPING OUT THE LOGISTIC BOX: Hans Dijkhuis. Hij is werkzaam bij ASML en heeft daar als inkoopdirecteur de Value Sourcing-QLTC strategie ontwikkeld en ingevoerd. Naast zijn werkzaamheden bij ASML heeft hij samen met Fred Westerveld Value Sourcing opgericht waarin hij met veel plezier bedrijven ondersteunt om betere en voor de hun klanten waardevollere leveranciersbijdragen te realiseren.

Op 7 oktober 2017 is het weer zo ver. Jong Logistiek Nederland organiseert haar jaarcongres op ‘Het Drijvend Paviljoen”, te Rotterdam. Dit jaar genaamd: “Stepping out the logistic box”. Tijdens dit evenement staat out of the box thinking centraal. Verschillende sprekers vertellen over hun out of the box ideeën en in praktijk uitgevoerde implementaties. De aankomende maanden naar het congres toe zal Jong Logistiek Nederland de sprekers bekend maken. Vandaag alweer de tweede bekendmaking!

GASTSPREKER: Hans Dijkhuis, inkoopdirecteur ASML!

Hans Dijkhuis
Hans Dijkhuis, inkoopdirecteur bij ASML

Innoveren en productontwikkeling: welk bedrijf doet dat niet? En wie doet dat nou niet samen met leveranciers.

Je hebt ze nodig om dat hun specialistische kennis en productapplicaties essentieel zijn voor jullie nieuwe producten of systemen. Maar hoe hard hebben de leveranciers jullie nodig? Wat is de waarde van jullie product of project voor hen? Wat is dan redelijk om hen te vragen bij te dragen?

Hoe organiseer je een samenwerking? Welke afspraken kun je maken en wat doe als deze niet helemaal nagekomen (kunnen) worden? En hoe zorg je ervoor dat jullie eigen mensen zich ‘netjes’ gedragen bij het samenwerken Het gaat om veel meer dan het maken van een goed projectplan, het opstellen van goede contractafspraken en het van te voren vastleggen wat e.e.a. gaat kosten. Het gaat om mensen die samenwerken. Hoe regisseer je dat als projectleider? Hoe doe je dat, en vooral, wat is niet zo handig om te doen? Op deze vragen zal aan de hand van 7 sloten waarin veel bedrijven een nat pak hebben opgelopen bij het samen met leveranciers innoveren ingegaan worden.

Heeft dit bedrijf jouw interesse gewekt, kom dan op 7 oktober 2017 naar het Jaarcongres van Jong Logistiek Nederland, genaamd Stepping out the logistic box. Klik hier om je direct in te schrijven voor het evenement.

Add Comment