Uitreiking JLN Awards ?

Afgelopen zaterdag 13 oktober 2018 zijn voor de tweede keer de JLN Awards uitgereikt tijdens het jaarcongres van Jong Logistiek Nederland. In drie verschillende categorieën waren er drie genomineerden welke zichzelf zeer enthousiast op de kaart hebben gezet op sociale media. Vooral voor de categorie JLN’er is het tot het laatste moment nog spannend geweest en is het echt een nek-aan-nek race geweest om deze prijs. In totaal zijn er dit jaar 1.586 (!) stemmen uitgebracht.

Logistiek Bedrijf 2018: Breyter

De eerste award die is uitgereikt is voor de categorie Bedrijf. In deze categorie is gekeken naar de bedrijven waar JLN het afgelopen jaar een bedrijfsbezoek heeft mogen doen en door middel van deze award willen wij dit bedrijf nogmaals in het zonnetje zetten. Het winnende bedrijf streeft naar innovatie en vooruitgang en laat dit duidelijk zien met de visie ‘Zero Emission’. De winnaar van deze award is dan ook geworden: Breytner!

 

Marie-José en Jeroen Baartmans nemen de award in ontvangst.

Legergroene Goeroe

In de categorie Goeroe van 2018 was een sterk promotieoffensief ingezet voor alle drie de genomineerden. De sociale media stond vol en er werden persoonlijke berichten uitgestuurd of men zijn stem kon uitbrengen. Vooraf de bekendmaking van de goeroe 2018 legde Johan de Jong uit waaraan je een goeroe kan herkennen. Dit deed hij aan de hand van het Integraal Logistiek Goeroe Model (ILGM). #HelpIkBenEenGoeroe

Johan de Jong legt het Integraal Logistiek Goeroe Model uit.

Toen volgde met tromgeroffel de bekendmaking: Met een grote meerderheid (57% van de stemmen) is de absolute Goeroe van 2018 geworden: Hans Damen!

Hessel Visser (rechts) feliciteert Hans Damen (links) als opvolger van de Logistieke Goeroe.

JLN’er van 2018

In de categorie JLN’er waren Andries Overweg, Jasper Pot en Sam Verstraten genomineerd en deze categorie is een spannende nek-aan-nek race geweest. Iedere dag lag er weer een ander aan kop, maar op het laatste moment is de winnaar geworden: Sam Verstraten!

JLN Awards ? 2019

Na deze tweede succesvolle editie gaan we de JLN Awards jaarlijks uitreiken. Ken jij (of ben jij) dé Goeroe of JLN’er die we zeker moeten nomineren? Laat het ons weten via de mail of socials.