Welkom op de nieuwe JLN website!

Van harte welkom op de nieuwe JLN website. Na maar liefst acht maanden hard werken presenteren wij vandaag onze gloed nieuwe website. Onze nieuwe site draait op het krachtige WordPress platform. Maandelijks worden er zo’n 6.000 pagina’s bekeken door 2.000 unieke bezoekers.

Responsive

De vorige site had een zakelijke uitstraling maar werkte op een verouderd platform wat lastig en omslachtig te onderhouden was. Vandaar is de keuze gemaakt om de site vanaf de tekentafel opnieuw te ontwerpen en te bouwen. De site moest beter, flexibeler, moderner en echt responsive worden. Er is meer ruimte voor afbeeldingen en visuele ‘effecten’.

Daarnaast was het belangrijk om een platform te gebruiken die gemakkelijk tweetalig gemaakt kan worden nu de Internationale community aan het uitbreiden is. Voor het eerst in de geschiedenis van Jong Logistiek Nederland is er een website die volledig intern ontworpen en ontwikkeld is.

Veranderingen

Naast dat de gehele site opnieuw opgebouwd is zijn er ook een aantal fundamentele veranderingen geweest. Vanaf heden is er ook een gloednieuw vacatureportal beschikbaar op de site. Zo hopen we meer relevante vacatures aan te kunnen bieden aan studenten en young professionals die op zoek zijn naar een logistieke uitdaging op hbo- en wo niveau. Bedrijven kunnen voortaan zelf vacatures aanbieden die naar goedkeuring van de webmaster geplaatst worden. Hierdoor verwachten we ook een snellere doorlooptijd te krijgen in het vacature proces.

Ook voor scholieren en studenten hebben we meer interessante content. Er is nu een (bijna) volledig overzicht van logistieke hbo-/wo opleidingen in Nederland. Alsmede van de logistieke minoren die op de verschillende hogescholen gegeven worden. Daarnaast hebben onze regioambassadeurs en bestuursleden hún ervaringen beschreven van de opleiding die ze gevolgd hebben.

Andere vernieuwingen

  • De site is ook beter vindbaar binnen Google door SEO optimalisaties.
  • Er is gekozen voor een HTTPS omgeving (groene slotje) voor een veilige verbinding.
  • Naast dat groen onze primaire huiskleur is, hebben we ook gekozen voor een frisse blauwe kleur die op veel plekken zichtbaar is.
  • Vanaf heden is het mogelijk om reacties te plaatsen bij nieuwsartikelen

Webfie (website selfie)

Tijdens de lancering van de vorige website in 2015 is er een ludieke actie gestart waarbij selfies werden gemaakt met de website op de achtergrond. Ook bij de lancering in 2017 zijn er weer webfies gemaakt.

Wat vind jij?

Na maanden van werk zijn wij als Jong Logistiek Nederland erg trots op het eindresultaat van de website. We zijn daarom ook erg benieuwd naar jouw mening over de site. Bekijk gerust de pagina’s, het laatste nieuws (zitten ook wat nieuwe berichten tussen) en de events.

Ondanks er maanden aan voorbereiding aan zit en er veel checks zijn geweest is het altijd mogelijk dat er nog een foutje tussen geslopen is. Heb je nog feedback? Lopen er dingen niet zoals het moet lopen, heb je ergens problemen mee of heb je last van broken links? Laat het dan weten in de reacties onder het bericht of vul het contactformulier in.

[rd_cf7 id=”3778″]
[rd_images_carousel images=”9865,9867,9866,9868,9869,9870″ scroll=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes”]

Add Comment