Win 10.000 euro voor je logistieke businessplan

ZIT ONDERNEMEN IN JOUW DNA?

Heb jij het idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten?

Wij helpen je om het idee tot een echt businessplan te ontwikkelen. Ondernemen kost geld dus om je daarbij te helpen bieden wij een bedrag van €10.000 aan plus tien uur coaching van logistieke professionals als Chris Bruggink, prof. Jack van der Veen, Jan Minnee en Michiel Steeman.

Voor wie
Ben je aan het afstuderen in de logistiek of heb je dat net gedaan? En heb je een innovatief idee voor de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Engelstalige inschrijvingen zijn ook toegestaan.

Waarom?
Wij hebben de Chris Bruggink award opgericht om jong logistiek talent te stimuleren tot innovatie. Chris is jarenlang voorzitter geweest van evofenedex en bij zijn afscheid hebben we deze prijs in het leven geroepen. Als voorzitter van de jury zal hij meebepalen wiens plan het meest innovatief en haalbaar is.

Hoe?
Na het inschrijven dien je een business model canvas in waarin je jouw idee voor onderneming uitlegt. Hierbij schrijf je een kort betoog over waarom jij die prijs echt verdient. Wat voor verschil ga je maken in de logistiek en wat betekent deze prijs voor jouw toekomst?

Stuur je deelname voor 31 maart 2018 naar Lotte van Kleunen

De Jury
De jury, bestaande uit Chris Bruggink zelf, prof. dr. Jack van der Veen (Nyenrode) , Jan Minnee (oprichter van Retourplaza en logistiek talent 2017) en Michiel Steeman (Windesheim en ondernemer), zal de plannen beoordelen en de drie beste ideeën mogen dit persoonlijk aan de jury toelichten in een pitch.

De jurydag vindt plaats op 16 mei.

De winnaar
De winnaar wordt op 6 juni bij de SCM Summit bekend gemaakt. Bij deze uitreiking krijgt de winnaar een cheque van €10.000 en in totaal tien uur coaching van de juryleden. Deze heren hebben allemaal hun sporen verdiend en kunnen met je sparren over de stappen die je moet nemen om je onderneming tot een succes te maken en zelfs naar een externe financier te brengen.Tevens word je namens evofenedex de ambassadeur voor de Chris Bruggink Award 2018.

Wil je meer informatie? Klik dan hier om naar de site van evofenedex te gaan.