Jong Logistiek Nederland wisselt van regiocoördinator

Daphne Rijnsaardt (foto links) verlaat het bestuur als regiocoördinator en Francien Tullemans (foto rechts) neemt haar rol over. Hieronder neemt Daphne afscheid en stelt Francien zich aan ons voor! Daphne, namens het bestuur en de regio’s enorm bedankt voor jouw inspanning de afgelopen 2 jaar. Francien, heel veel succes!

Daphne

Lieve, enthousiaste jonge logistiekelingen,

Na twee jaar de bestuursfunctie regio-coördinator te hebben bekleed wil ik dit moment gebruiken om iedereen te bedanken. Alle inzet, het enthousiasme en doorzettingsvermogen van mijn bestuur en de regio ambassadeurs hebben ervoor gezorgd dat we met JLN de afgelopen jaren prachtige stappen hebben gezet. Ook ik ben veel ervaringen (en leermomentjes!) rijker waar ik iedereen die ook aan mijn groei heeft bijgedragen voor wil bedanken. Ik draag met trots 5 enthousiaste regio’s met stevige banden met het onderwijs over aan onze nieuwe regio-coördinator. Heel veel succes Francien en blijf bouwen!

Mijn dank is groot en tot snel iedereen in de wondere wereld van de logistiek!

Francien

Graag wil ik mijzelf als nieuw bestuurslid voorstellen. Mijn naam is Francien Tullemans. Ik heb International Business gestudeerd en ben werkzaam bij e-llis binnen de afdeling Consultancy & Solutions. Sinds vorig jaar ben ik lid van JLN met het doel om te netwerken en meer kennis op te doen in de logistiek, wat JLN mogelijk maakt door de vele activiteiten die zij organiseert. Allereerst wil ik Daphne bedanken voor haar toewijding in de afgelopen twee jaar. Je hebt samen met de rest van het bestuur en de regio ambassadeurs iets moois neergezet waar je met trots op terug mag kijken. Vorige week heb ik een stoomcursus van Daphne ontvangen en vanaf deze week zal ik de taken van de bestuursfunctie regio-coördinator overnemen. Ik start met erg veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging! Komende tijd zal ik me inzetten om de regio’s te blijven verbinden en verder te bouwen aan onze (en jouw) toekomst in de logistiek.

Hopelijk tot snel! 🙂

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur