Workshop JLN Jaarcongres: duurzame inzetbaarheid

Gedurende ons Jaarcongres op zaterdag 12 oktober in Woerden, zal DPA Professionals een workshop verzorgen omtrent duurzame inzetbaarheid. DPA is naast partner van JLN ook hoofdsponsor van ons Jaarcongres. Hieronder alvast een korte introductie van hun workshop:

Ken je dat gevoel? ’s Ochtends een to-do lijstje maken om je dag zo gunstig mogelijk in te delen. Vervolgens de hele dag bezig zijn met van alles en nog wat, continue vragen op je afgevuurd krijgen en problemen moeten oplossen om tenslotte aan het eind van de dag jezelf af te vragen wat je nou  eigenlijk allemaal hebt gedaan? Er is nauwelijks iets van je to-do lijst afgevinkt…

Ben je nu productief geweest, ben je nog steeds gemotiveerd om je werk te doen en voel je jezelf nog gezond en vitaal? Kortom, ben jij duurzaam inzetbaar geweest?

Kun je hier nu zelf nog verandering in aanbrengen of kun je wel wat tips gebruiken? Kirsty Tadema, Logistiek Professional bij DPA professionals, geeft je graag wat handvatten om het beste uit jezelf te halen tijden de workshop “Duurzame inzetbaarheid van Jezelf”!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan deze workshop van DPA? Schrijf je dan snel in via onze website en zorg dat jij er ook bij bent.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur