Harm Jonkers over de NHTV Breda

Hoi Ik ben Harm Jonkers en ben momenteel tweedejaars student aan de opleiding Logistics Engineering. Deze opleiding volg ik op het NHTV in Breda. Mijn vooropleiding heb ik een mbo-studie gedaan genaamd manager transport en logistiek. De vooropleiding sloot goed aan op de hbo-studie die ik nu volg. Ik ervaar zelf de stap van het mbo naar het hbo wel relatief groot is en wel meer van jezelf gevraagd wordt om dan een hbo-studie te doen.

De wereld van de logistiek ben ik van mening dat deze zeer dynamisch is en geen 1 dag is hetzelfde. Als er dan gekeken wordt naar de NHTV is dit een hogeschool waar de student centraal staat. De leraren zijn makkelijk te bereiken en er kan altijd binnen gelopen worden als er vragen zijn.

De logistieke opleiding is interessant en geeft een mooi beeld van hoe de logistiek nu echt werkt. Tijdens de vier jaar van de studie zijn er 6 projecten en deze worden in het eerst en tweede leerjaar gegeven. Het zijn projecten waar logistiek een belangrijke rol speelt en is leerzaam om te doen. Naast dat er projecten zijn zijn er ook hoorcolleges die dan voor heel de logistieke opleiding gegeven worden in grote collegezalen. In het derde en vierde leerjaar staan vooral de stages en de afstudeerstage centraal.

Schuilt erin jou ook een logistieke expert en wil de wereld van de logistiek ontdekken? Ga dan een logistieke opleiding studeren! En wie weet zie ik JOU ook wel op het NHTV.

Informatie

Opleiding Logistics Engineering
Onderwijsinstelling NHTV Breda
Afstudeerjaar 2019 (verwacht)
Linkedin Klik hier om mijn profiel te bekijken

Add Comment