Vertel eens…

Het jaarcongres is jaarlijks terugkerend het grootste event dat Jong Logistiek Nederland organiseert. Traditiegetrouw komen onze leden, partners en diverse bedrijven op een zaterdag bijeen om de kernwaarden; kennis, netwerk, ontwikkeling en samenwerking met elkaar te delen. Het is dan ook vooral een leuke en gezellige dag waar je vakgenoten kunt ontmoeten.

Sprekers

Wij hebben altijd een divers programma met daarbij passende sprekers. Zo hebben wij een aanbod van een keynote spreker tot aan kleinere break out sessies. Om zo meer kennis op te halen, welke dan weer toepasbaar is in het bedrijfsleven of de studie.

Netwerken

Tijdens het congres is er ook altijd een beursvloer aanwezig. De beursvloer is bedoeld om bezoekers de mogelijkheid te bieden om tijdens de pauze momenten te netwerken met de aanwezige bedrijven of juist met de bezoekers onderling. Ook is er zeker tijd voor een leuke netwerkborrel om de ideeën en contacten met elkaar uit te wisselen. Zo gaan wij gezamenlijk de logistieke verbinding aan om de sector nog een beetje beter te maken.

JLN Awards

De JLN Awards zijn in het leven geroepen om bedrijven, goeroe’s of JLN’ers die iets bijzonders hebben betekend voor de logistieke sector of Jong Logistiek Nederland in het zonnetje te zetten. Deze Awards rijken wij dan ook ieder jaar traditiegetrouw uit tijdens het jaarcongres.