Het Jaarcongres

Ons grootste event brengt logistici samen voor kennisdeling en netwerken

Over het evenement

Het Jaarcongres is het hoogtepunt van ons jaar, waar onze community samenkomt om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de logistieke wereld te verkennen. Dit evenement biedt niet alleen gezelligheid, maar ook waardevolle ontmoetingen met vakgenoten. 

Het gevarieerde programma omvat inspirerende sprekers, van keynotes tot break-outsessies, die bijdragen aan praktische kennis voor zowel het bedrijfsleven als de studie. Op de beursvloer krijgen bezoekers de kans om te netwerken met bedrijven en medebezoekers, wat wordt voortgezet tijdens een informele netwerkborrel. Samen bouwen we aan logistieke verbindingen, waardoor de sector voortdurend verbetert.

Wat kun je verwachten?

Vorige editie: Navigating Tomorrows Port

De vorige editie vond plaats in het STC-gebouw in Rotterdam met als thema: “Navigating Tomorrow’s Port”. In totaal bezochten ongeveer 150 mensen het evenement. Gedurende de dag genoten ze van een live podcast en diverse sprekers over innovatie in de haven. Ook werd de Goeroe van het Jaar-prijs uitgereikt aan Miranda Vodegel en het Bedrijf van het Jaar aan René Castel van Lineage Logistics. Tot slot werd het bijzondere moment aangegrepen om de voorzittershamer over te dragen van voormalig voorzitter Melvin de Kok naar nieuwe voorzitter Vincent Both. Dit alles met een prachtig uitzicht over de haven van Rotterdam!

Waarom deelnemen?

Het jaarcongres is dé kans om meer te leren, te netwerken met belangrijke mensen in de industrie en geïnspireerd te raken door de ontwikkelingen in de logistiek. Of je nu student bent, aan het begin van je carrière staat of een enthousiaste logistiek liefhebber bent, ons congres geeft waardevolle inzichten voor iedereen die betrokken is bij de wereld van logistiek.

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van dit event. Klik hieronder op groene knop om op de hoogte te blijven en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates. Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.