Partners

Jong Logistiek Nederland werkt graag samen met partijen die actief zijn in de logistieke sector en oog hebben voor jonge professionals. Onze huidige partners bestaan uit bedrijven, organisaties of instellingen waarmee JLN een inhoudelijke samenwerking is aangegaan. Bent u geïnteresseerd om partner te worden? Lees dan snel verder.

Founding Fathers

Onze founding fathers zijn evofenedex (voorheen EVO) en vLm. Deze twee partijen hebben het initiatief genomen om JLN op te richten in 2010.

Premium Partners

Deze partners zijn van belang voor het bestaan van Jong Logistiek Nederland en bieden een belangrijk aandeel in de activiteiten en financiën van onze organisatie.

Regular Partners

Regular partners zijn partners waarmee JLN samenwerkt, bedrijven waar JLN leden gratis of met korting mogen deelnemen aan activiteiten en bedrijven die bedrijfslidmaatschappen hebben afgenomen.

Functie gerelateerde Partners

De bedrijven waar de bestuursleden werken staan aangegeven als functiegerelateerde partners. Indirect sponsoren deze bedrijven ons.

Onderwijs Partners

Onderwijspartners zijn onderwijsinstellingen waar JLN nauw contact mee heeft.

Partner worden

Jong Logistiek Nederland is altijd geïnteresseerd om samen te werken met partijen die actief zijn in de logistieke sector en oog hebben voor jonge professionals in het vakgebied logistiek.

Achtergrond

Van logistieke deskundigheid van bedrijven wordt tegenwoordig het uiterste gevraagd. Dit geldt voor zowel de productie, handel als de logistieke dienstverlening. Hedendaagse logistici moeten veel meer kunnen dan een aantal jaren geleden, daarbij is niet alleen logistieke vakkennis van belang. Jong Logistiek Nederland heeft daarin de ambitie om de verbindende schakel te vormen tussen de jonge logistici en het bedrijfsleven.

Win-win

Om dit te bereiken is samenwerking met partners die deze ambitie ondersteunen, van groots belang. De combinatie van Jong Logistiek Nederland en de partner is gericht op een win-win situatie. Deze samenwerking heeft niet alleen toegevoegde waarde voor Jong Logistiek Nederland, maar ook voor de partner.

Partnerstatus

Een beperkt aantal zorgvuldige geselecteerde bedrijven, organisaties of instellingen, biedt Jong Logistiek Nederland een status van partner aan. Het gaat om partijen met wie Jong Logistiek Nederland een langdurige en inhoudelijke samenwerking aangaat. Concreet gaat het om partnerships met betrekking tot evenementen, sponsoring, informatie-uitwisseling of de levering van diensten, waarbij Jong Logistiek Nederland haar (leden)netwerk en faciliteiten beschikbaar stelt.

Meer informatie?

Neem dan contact op via het formulier op deze pagina, dan bespreekt Jong Logistiek Nederland in overleg hoe u de rol van partner wenst te vervullen en kunnen gezamenlijk de mogelijkheden worden onderzocht voor een interessante samenwerking.