Afscheidscollege Leo Kemps

Met enkele stevige stellingen over de staat van ons logistieke landschap én onderwijs, nam Leo Kemps op 22 februari afscheid van Logistics Community Brabant.

Leo Kemps neemt afscheid van LCB

Na woorden van afscheid vanuit het werkveld, alumni en onderwijs, was het voor Leo tijd om van wal te steken. In een college van een ruim uur nam hij de bezoekers mee in 33 jaar onderwijs, logistiek, innovaties en ‘the good old days’. Alleen zenden was er niet bij; de bezoekers waren vooraf door middel van gekleurde shawls ingedeeld in verschillende groepen. Daarmee werd eenvoudig zichbaar gemaakt hoe de verschillende doelgroepen reageerden op de stellingen die werden voorgelegd aan de collegezaal. 

Nieuwe directeur

Op 1 december jl is Daan Quaars, voormalig wethouder van de gemeente Breda, aangetreden als opvolger van Leo Kemps. “Samen hebben wij ruim 2 maanden op kunnen trekken. Pure luxe maar ook noodzaak, zegt Leo Kemps. Door alles wat er in de wereld gaande is, is er in veler opzichten behoorlijk wat veranderd. Door onze vele gesprekken heb ik er een goed vertrouwen in dat Daan LCB naar een volgend level kan tillen.” 

Het afscheidscollege is terug te lezen op de website van LCB en terug te kijken op het LCB-youtube kanaal.