Bedrijfsbezoek DHL eCommerce

Op donderdag 18 april 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij het pakketsorteercentrum van DHL eCommerce in Zaltbommel.

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Samen heten we de DHL Group. Het portfolio van logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor is ongeëvenaard. Met ‘n half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen we alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.

Het sorteercentrum verwerkt dagelijks tot wel een half miljoen pakketten, die naar 240 verschillende locaties kunnen worden gesorteerd. Daaronder de 140 CityHubs en 21 sorteercentra van DHL in de Benelux en bestemmingen in alle landen van Europa. Dit stelt verzenders en webshops in staat om pakketten tot 10:00 uur ’s ochtends aan te leveren voor bezorging op dezelfde dag door heel Nederland.

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor dit evenement. Houd er rekening mee dat je nog niet zeker bent van deelname. Zet in ieder geval de datum alvast in je agenda en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates. Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

Datum

18 apr 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Kosten

Gratis

Locatie

Zaltbommel
Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel

Organisator

DHL eCommerce
DHL eCommerce
Website
https://www.dhlecommerce.nl/nl/over-ons
QR code