Bedrijfsbezoek XXL Nutrition

Op woensdag 15 mei 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij de online sportvoeding & supplementen gigant XXL Nutrition in Deurne.

XXL Nutrition werd opgericht in 2004 uit persoonlijke noodzaak van eigenaar Rene van der Zel die op zoek was naar een eiwitshake van topkwaliteit. Sindsdien is het een behoorlijke reis geweest. Van een garage van 15m2 tot een magazijn van 10.000m2 en 120 werknemers. In die tijd is het bedrijf  uitgegroeid tot het grootste sportvoedingsmerk in Nederland en België. Als je meer wilt weten over hoe dit allemaal is verlopen, bekijk dan de video met JayJay Boske DAY1 onder aan de pagina.

De producten van XXL Nutrition zijn te bestellen via hun website. Maar tegenwoordig werken ze ook samen met meer dan 900 fitnesscentra, HIIT-boxen en personal trainers. Het bedrijf levert ook supplementen aan honderden supermarkten en is aanwezig op festivals met hun eigen Protein Bar. Ze doen de logistiek heel bewust helemaal zelf. Op de vraag of het via een fulfilment center goedkoper kan, geeft eigenaar René toe dat hij het nog nooit heeft uitgerekend. Eigenlijk wil hij het ook niet weten, want het is gewoon leuk om het zelf te doen. We zijn erg benieuwd naar deze ondernemende mindset en willen er graag meer over te weten komen tijdens ons bezoek.

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor dit evenement. Houd er rekening mee dat je nog niet zeker bent van deelname. Zet in ieder geval de datum alvast in je agenda en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates. Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Ticket
Available Tickets: Onbeperkt
Het "Ticket" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

15 mei 2024

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

Deurne
Vuurijzer 18, 5753 SV Deurne

Organisator

XXL Nutrition
XXL Nutrition
Website
https://xxlnutrition.com/nl
INSCHRIJVEN
QR code